Проблема го имам от доста време, изразява се в това, че понякога мига еднократно лампата за airbag-a, но само при натискане на спирачката. Странното, е че не го прави винаги.Иначе при даване на контакт лампата си светва и после гасне нормално.Колата няма ABS.Някакви идеи къде да гледам? Колата е 2001 набор и най - вероятно пиропатрона се е предал отдавна, но е супер дразнещо като мигна така от време на време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК2 мига лампата на airbag-a при натискане на спирачка
Collapse
X
-
Провери буксите под седалките дали са щракнати хубаво, при мен светеше постоянно и при диагностика се оказа буксата под шофьорската седалка, сега съм я хванал със свинска опашка както буксата така и самата шина за седалката, защото ако си с 2 врати, при дърпане напред-назад на седалките пак може нещо да се разкачи, другия вариант е просто да отидеш на диагностика и ще си покаже къде е проблема.punto HGT
Коментар
-
Виж кабелите от волана до централата мисля че на единия от петте края имаше реле или бушон, като нищо ще е хлабав и при натискане та спирачката да се мести.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар