Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Механизм на клапа за въздух

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Механизм на клапа за въздух

Здравейте след като си намерих читав механизм за клапата реших да го монтирам но установих че когато механизма стигне ограничителя не изклучва електромотора и това е причината да счупи стария механизм КЪДЕ да търся проблема явно има някаква реле което като се натовари мотора изчлучва НО не знам къде си намира

Няма проблем. Това е едно от "гениалните" неща в нашите коли. Моторчето продължава да е под напрежение около 15 сек, след като клапата достигне крайното си положение. Просто трябва да се сложи или защита по ток, или някакви ключета в крайните положения. Имаше такава тема. Май...
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
      Няма проблем. Това е едно от "гениалните" неща в нашите коли. Моторчето продължава да е под напрежение около 15 сек, след като клапата достигне крайното си положение. Просто трябва да се сложи или защита по ток, или някакви ключета в крайните положения. Имаше такава тема. Май...
      Да имаше такава тема, в нея чичо Мишо беше обяснил как се ремонтира клапата и как прови защитата в кутийка от лустро
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

На моята клапа придвидливо, преди да се скапе след изчитане на проблемите на други колеги и сложих една платка от автоматична антена променил съм само товарния резистор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Да имаше такава тема, в нея чичо Мишо беше обяснил как се ремонтира клапата и как прови защитата в кутийка от лустро
          Още я има, ама ако дам линк, ще ми дърпат ушите. Ще му пратя на ЛС на пича. М/у другото в момента съм в процес на изработване на кукурагата за ограничаване на тока, по въпросната схема. А тя пък е дело на колегата Detron.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Благодаря ви колеги полезна информация :D

Коментар

Working...
            X