Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Код за радио мареа/брава/браво AD 182 H модел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Код за радио мареа/брава/браво AD 182 H модел

Колеги купих си радио AD 182 H втора употреба и като го пускам ми иска код и пише SAFE на екрана. Само че нито знам откъде да намеря кода, нито знам как да го въведа? Някой ако може да помогне ( Серийния номер е FA0925S1307344 ). Благодаря!

Въведи модела и серийния номер в една нова темичка в този форум и ще ти ги дадат сравнително бързо:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8Как се въвежда не знам, ръчкай там, натискай все ще уцелиш :D
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

аз знам как се въвежда обаче не знам дали ще мога да го намеря без пари иначе има някой сайтове който го дават за 20 лева някъде

Коментар

В линка ги дават без пари Само се регистрираш, отваряш си темичка в раздела и до края на деня имаш кода, стига да могат да го генерират, но мисля, че няма да имаш проблем.Редактирано: Виждам, че вече си го направил
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да отворих тема дано помогнат, но не за всички кодове имат . Благодаря ти много все пак

Коментар

А някой може ли да ми даде инстрункции за използване на AD182H?

Коментар

Инструкции мога да ти дам само как да го свалиш и да си сложиш нормален плеър в колата.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Че то няма какво толкова да те инструктираме по него Има едни допълнителни опции като задържиш EXP бутона и тва му е. Тествай, ръчкай и ще разбереш какво може и какво не.
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Гледам, че са ти дали кодче във форума. Всичко на 6 ли е сега?
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

ДА всичко е 6 , сложих му един мизерен трансмитер на мястото на касетката и мога да сменям песните само с дистанционното, което не ме устройва, но пак е по-добре само от радио. Но и не знам всички копчета за какво са а и няма копче ЕХП.

Коментар

А не искам CD, защото не ми харесва как стои естетически ( остава дупка ) . Искам мп3 музика с оргиналното радио ама май няма да ме бъде

Коментар

Има два вида приставки по тумбестата стой дорбе, и не го приемай като дупка а като рафтче примерно ЕТо това е твоята тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42784пп Дано да си добър с поялника
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                        X