A Време Krasio колкото искаш имаме ние безработните сега като се прибера за зимата в нас кво да правя по цял ден разпарчосвам я в гаража и така през това време ще бръмча с доброто старо куче Типолета ветеран е тая кола по пътищата на европа отдавна съм минал 300 000км и все още върви като ракета евала не напразно е била кола на годината за своето време а какви фарове има това типо не е истина дори и през ум не ми е минавало за ксенон или за чистене на фарове .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ядове с фар с лупа на мареа
Collapse
X
-
Re: Ядове с фар с лупа на мареа
stivan_alone написа:... късите и светлини ги няма никакви светят на себе си има няма половин метър пред колата имам и на таблото една врътка мърда фаровете нагоре надолу ама си е нищо работа....
Коментар
-
В оная тема наистина има много снимки но фаровете са свалени от колата и отворени това с моторчето както казваш дали ще мога както са си на колата фаровете да погледна и поправя ако евентуално не са сложени правилно или ще трябва да се отваря фара ?А и още един въпрос как изглежда тва моторче да се ориентирам какво да търся и къде стои във фара?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Темите са две, пълни със снимки. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55399 , второто мнение, 4-та, 5-та и 6-та снимка. Маха се и без да сваляш фаровете.РЕД:stivan_alone написа:...болтовете които са над фаровете за лимбус са отвити до крайно положение...
Коментар
-
Така ориентирах се колега Nikolce по снимките 4,5,6 благодаря така че сега знам какво представлява и къде да го търся на фара и ако наистина не лежи добре на мястото си ще бъде видно но при всички положения ще ги отворя да видя какво е положението а и ще навия лимбус болтовете отгоре понеже са в крайно горе пък ще видим че ми предстои нощно каране към България за празниците а километрите никак не са малко да се кара на лоши фарове.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Казваш, че дългите светят добре. Това означава, че проблема не е в неправилно монтирано моторче за реглаж. То действа едновременно на късите и дългите. По-скоро проблема ти е в изгорелите рефлектори на късите и от там ти се струва, че светят на един метър. След като ги рециклираш обаче, слагай ксенон, защото пак ще нагорят.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
brannikb написа:Ще пиша в темата на колегата да не отварям друга.Къде в Пловдив могат да ми монтират лупи,че нямам никакво свободно време да се занимавам сам.Лупите са у мен.Пишете на лично да не е реклама.Мерси Предварително.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
brannikb написа:Да, на рефлекторни и на лупите да сложа ксенон, защото ксенон на рефлектор без лупа и гъза ще ме сърби постоянно от благословиите на насрещно движещите се :D.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
[quote="brannikb"]Да, на рефлекторни и на лупите да сложа ксенон, защото ксенон на рефлектор без лупа и гъза ще ме сърби постоянно от благословиите на насрещно движещите се :D.[/quote/ами то си има ксенонови крушки за рефлекторни фарове.Иначе вграждането на лупа в рефлектор си е сериозна интервенция на фара/зарязване на рефлектора, удължаване на задната част където е капака и така/ нали се сещаш че тая лупа трябва все пак да е затворена в кутията на фара.Това ако си вграждаш от друг разглобен фар.А има и готови китове за по 150-160 и нагоре лева може би си струва за някои малък и кръгъл фар/БМВ-примерно/ иначе стои грозно на голям тъмен рефлектор и в средата една светеща точка.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
[quote="marea-ta"]brannikb написа:Да, на рефлекторни и на лупите да сложа ксенон, защото ксенон на рефлектор без лупа и гъза ще ме сърби постоянно от благословиите на насрещно движещите се :D.[/quote/ами то си има ксенонови крушки за рефлекторни фарове.Иначе вграждането на лупа в рефлектор си е сериозна интервенция на фара/зарязване на рефлектора, удължаване на задната част където е капака и така/ нали се сещаш че тая лупа трябва все пак да е затворена в кутията на фара.Това ако си вграждаш от друг разглобен фар.А има и готови китове за по 150-160 и нагоре лева може би си струва за някои малък и кръгъл фар/БМВ-примерно/ иначе стои грозно на голям тъмен рефлектор и в средата една светеща точка.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар