Някой запознат ли е дали се предлага диска с навито за БГ при Крома фейслифт ? Също така, модела на телефона и каква е процедурата по издаването на картата ? Опитах с карта на глобул, която след изваждането от входа, блокира. Посъветвах се с търговския си представител но и тя не успя да каже каква е причината и дали може да се подкара като цяло. Предложи да звънна на call center-а и те ще ми кажат, но трябва да знам модела на телефона ... каквото и да означава това ...Поздрави.ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навигация и телефон за Крома
Collapse
X
-
Разбрах за клонираната карта. За съжаление Глобул не предлагат клонинг на карти. Ти предполагам си на някой от другите оператори. Според агента в кол центъра на Глобул, трябва да стане просто с поставяне на каквато и да било карта (на който и да е оператор) и системата трябва да тръгне. Но при мен се получи следното:- след поставяне на две различни карти (М-тел и Глобул) в слота ми изписва, че няма поставена карта или е грешно поставена и дава някаква грешка.Какъв може да е проблема ?
Коментар
-
Извади я от конзолата и прочети. Има лепенка с модел, сериини номера и т.н. На Magneti Marelli е. Внимавай да не я разкачиш от кабелите, че след това ще ти иска код. Ако нямаш картата с кодовете, отиваш в АИ и си я купуваш срещу 80 кинта. Ако някога навигацията е подменяна, ще си платиш 80 кинта и няма да получиш карта. Веселба!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
hondacbr написа:Колега и на моята когато ме търсят, не ми изписва кой е(Глобул). А за "навито" ако не си намерил диск пиши да ти дам координати да ти направят.
Коментар
-
СИМ карта
dolarcho написа:Малко ъпдейт. Всичко е ОК с телефона, но когато ме търсят, не ми излиза кой ме търси, независимо дали съм запазил номера в указателя или картата. Пише "Anonymous"Някой някакви идеи ?
Коментар
-
Re: СИМ карта
martinch написа:dolarcho написа:Малко ъпдейт. Всичко е ОК с телефона, но когато ме търсят, не ми излиза кой ме търси, независимо дали съм запазил номера в указателя или картата. Пише "Anonymous"Някой някакви идеи ?
Коментар
-
dolarcho написа:Малко ъпдейт. Всичко е ОК с телефона, но когато ме търсят, не ми излиза кой ме търси, независимо дали съм запазил номера в указателя или картата. Пише "Anonymous"Някой някакви идеи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар