Някои знае ли от Форума какъв точно трябва да баде четеца за ЕКУ на PUNTO 1,2SX..75..1995 ? DCL куплунга е с 3 пина.. Какъв точно протокол трябва да баде четеца? ODB I ..CAN...??? Имам намерение да си закупя един..не са толкова скъпи .. висене по сервисите..25лв тук..35лв там..Пълни некадарници има навсякъде Писна ми!!!! КрасиИ на мен ми писна! Не е нужно да пускаш една и съща тема в 4 или повече раздела, за да и бъде обърнато внимание! Какво ще стане ако всички правят така!? Останалите заминаха в коша!kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ECU четец за FIAT PUNTO 1,2SX..75..1995/Какъв ?
Collapse
X
-
Re: ECU четец за FIAT PUNTO 1,2SX..75..1995/Какъв ?
Krasimir Kostov написа:Някои знае ли от Форума какъв точно трябва да баде четеца за ЕКУ на PUNTO 1,2SX..75..1995 ? DCL куплунга е с 3 пина.. Какъв точно протокол трябва да баде четеца? ODB I ..CAN...??? Имам намерение да си закупя един..не са толкова скъпи .. висене по сервисите..25лв тук..35лв там..Пълни нкадарници има навсякъде Писна ми!!!! Краси
-
Re: ECU четец за FIAT PUNTO 1,2SX..75..1995/Какъв ?
Krasimir Kostov написа:Някои знае ли от Форума какъв точно трябва да баде четеца за ЕКУ на PUNTO 1,2SX..75..1995 ? DCL куплунга е с 3 пина.. Какъв точно протокол трябва да баде четеца? ODB I ..CAN...??? Имам намерение да си закупя един..не са толкова скъпи .. висене по сервисите..25лв тук..35лв там..Пълни некадарници има навсякъде Писна ми!!!! КрасиИ на мен ми писна! Не е нужно да пускаш една и съща тема в 4 или повече раздела, за да и бъде обърнато внимание! Какво ще стане ако всички правят така!? Останалите заминаха в коша!kiro_of_the_day
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар