Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за музиката...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет за музиката...

Колеги, оригиналния касетофон на моята Брава неработи. Незнам къде мога да го ремонтирам, а и имали смисъл от това. В момента обмислям вариант да си купя оригинален втора употреба, но май нямат много добър звук (никога не съм го чувал как работи), а като втора възможност да си купя ново CD. Проблемът при последния вариант е, че ми трябва някакъв преходник, а незнам от къде да си го взема, трябва да си купя и колони, тъй като в момента нямам никакви и накрая да си намеря майстор да ги качи всичките тези неща и те да запеят. Обръщам се към вас за предложения и препоръки...

Надявам се това http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592 да ти помогне в твоето решение
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Адапторите за друго радио са от 14-35 лв.Интересува ме твоето развалено, пратил съм ти ЛС!Не е чак толкова сложно всичкото връзване, мисля че с някой приятел би могъл и сам да се справиш, колегата е дал линк-а към демонтаж-а на оригиналното радио, монтирането на друго не нищо повече от самото демонтиране!
      FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
      FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
      FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Ако не си претенциозен към звука ще се задоволиш а качестовото, което предлагат оригиналните касетофони и ще запазиш добрата визия на централната конзола. Ако ли не... взимаш един сериозен касетофон и с адаптора го вграждаш... грозничко е според мен, но скоро и аз ще мина на този вариант.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Кофтито в цялата ситуация с тия, оригиналните радиа е че са с касетка и това че, са двуканални а това определено ограничава възможностите за ъпгрейд! Другото глупаво нещо е че часовника е именно там!Иначе красотата е неоспорима
          FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Stoyo написа:
            Кофтито в цялата ситуация с тия, оригиналните радиа е че са с касетка и това че, са двуканални а това определено ограничава възможностите за ъпгрейд! Другото глупаво нещо е че часовника е именно там!Иначе красотата е неоспорима
            Половината от моделите са с четири канала, но звука на всички е кофти... Сложих усилвател, имам радиопредавател с USB четец - на дълат път си го слушам него. Имам и добри доплълнителни колони, но резултатът не е нищо, кой знае, какво в сравнение с началния! Високите не са чисти, баса не е отчетлив, няма плътност на звука. Закачал съм касетофона за колоните вкъщи... пълна боза! Но, както казах по-горе за непретензиозни хора е ОК.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Моето радио е от най-обикновенните и дори няма отделен контрол на ниски и високи, аз добавих към предните говорители и пищялки и звука се подобри доста! Знам че половината са 4 канални, но моето лично е от тези при които и да вържеш 4 колонки няма как да регулираш баланса предни задни!Аз слушам Mp3 с адапторна касета и то саммо на дълъг път, но всичко това е временно решение според мен и определено ще си го сменя с CD плейър
              FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

За съжаление оригиналния касетофон наистина е некачествен да не кажа пълен боклук особено тези с двата канала които дефакто са си филипс с доста лоша механика.Лесно се прави 4 канален само срещу един чип за 15тина лева но резултата не е много по добър.при другия модел на грундиг нещата са малко по добри но липсата на сд го прави доста остарял и непрактичен.Но така е в евтините коли не всичко е на ниво
                HONDA I-VTEC

Коментар

Working...
                X