Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

подгряващо реле за свещите за фиат стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

подгряващо реле за свещите за фиат стило

здравеите!наскоро си купих фиат стило жтд 2002 година 80 коня!и ми свети лампичката за свещите дето е като спирала и ми изписва че има проблем с подгряването,след като и направиха диагностика ми казаха че проблема е от подгряващото реле за свещите,сложихме друго реле и пак сащата работа.само да кажа че свещтите са здрави проверени са сьщто така и бушоните са наред грешката беше изчистена и това да кажа след като сменихме и сложихме новото реле!и там някакви други неща ми казаха че сащо са наред и аз не знам точно какви само знам че още ми свети лампичката и ми изписва че има проблем с подгряването!ако някои може да ми помогне щте сам много доволен!мерси предварително!

Заминал предпазител, прекъснат проводник някъде, кофти свещи, или и това реле е сдухано. Замери свещите трябва да имат съпротивление около 1ом. Това става от буксата с 4 проводника. Ако всичко е наред и там значи и това реле не става. Ако проблема ти е от него имам точно каквото ти трябва работещо от моята кола свалено можеш да го имаш в предвид
    Powered by Emzo

Коментар

имаш разлика в съпротивлението на свещите и компа го хваща

Коментар

благодаря ви за бьрзиа отговор.какво ще ме посаветватв да направя,как да се разбере от какво точно е проблема.

Коментар

Ами сваляш буксата с 4 проводника и мериш с оммер. Съпротивлениет на 4те свещи трябва да е еднакво
          Powered by Emzo

Коментар

ами те в сервиза замериха свещите и всичко е наред с тях

Коментар

чудя се дали може да сам такав касметилиа че и 3те релета които слагахме да са сасипани

Коментар

Намери си човек който РАЗБИРА и ще направи пълната диагности със съответните измервания на напрежения и съпротивления,защото каквото и да ти кажем тук все ще твърдиш,че в сервиза са го направили,а проблема пак стои.
                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

на диагностиката показва че е релето но 3 релета да са сасипани малко трудно не че е невазможно иначе ако си бях намерил човек които да ми го оправи този проблем нямаше да питам тук

Коментар

Ако можеш да го отвориш позачисти пъпките с шкурка
                    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

ще опитам и това мерси много

Коментар

зачистих папките с шкурка и сега ми свети спиралта за свещите и ми изписва прблем с нагряването примерно за около 25-30 секунди и след това гасне това нормално ли е

Коментар

Не.не е ....