здравеите!наскоро си купих фиат стило жтд 2002 година 80 коня!и ми свети лампичката за свещите дето е като спирала и ми изписва че има проблем с подгряването,след като и направиха диагностика ми казаха че проблема е от подгряващото реле за свещите,сложихме друго реле и пак сащата работа.само да кажа че свещтите са здрави проверени са сьщто така и бушоните са наред грешката беше изчистена и това да кажа след като сменихме и сложихме новото реле!и там някакви други неща ми казаха че сащо са наред и аз не знам точно какви само знам че още ми свети лампичката и ми изписва че има проблем с подгряването!ако някои може да ми помогне щте сам много доволен!мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
подгряващо реле за свещите за фиат стило
Collapse
X
-
Заминал предпазител, прекъснат проводник някъде, кофти свещи, или и това реле е сдухано. Замери свещите трябва да имат съпротивление около 1ом. Това става от буксата с 4 проводника. Ако всичко е наред и там значи и това реле не става. Ако проблема ти е от него имам точно каквото ти трябва работещо от моята кола свалено можеш да го имаш в предвид
-
Намери си човек който РАЗБИРА и ще направи пълната диагности със съответните измервания на напрежения и съпротивления,защото каквото и да ти кажем тук все ще твърдиш,че в сервиза са го направили,а проблема пак стои.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар