Проблема ми е следния.След монтаж на ксенон започна да се нулира километража и се смущава радиото.Местих баластите няколко пъти ефект никакъв,ксенона е някакъв китайски слим баласти имат и някаква черна кутийка свързана към тях .Проблема се получи след свързването на ксенона със сигурност .Чудя се дали ако им пусна отделно захранване да не товаря оригиналната инсталация ще има ефект?Или както един колега предположи баластите са кофти да ги сменя с по хубави?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kилометражът се нулира след поставяне на ксенон - РЕШЕНО
Collapse
X
-
Гледах една тема която колега е пуснал как си я направил но не разбрах кое реле е ползвал това за фаровете или друго ,или ако сложа ново от къде да взема ток за управлението тоест за да си ги пускам.Не съм професионален електротехник но мога да се оправям с кабели за това ще ви помоля за повече подробности.преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
кола
Взимаш реле има такива дори за ксенон с буксиуправляващата верига по управляватази от оригиналната на колата а към ксенона от изпълнителнатаhttp://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=2835
Коментар
-
marea-ta написа:замаси кутията поне на единия баласт и ми се обади.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
ами и аз съм отварял ама явно има нещо което не виждаме и не знаем.простите ми китаиски баласти 18лв. парчето 3 година работят така замасен е единия независимо кои един е достатъчен да не се рестартира км.Махаме замасяването и се нулира пак го поставяме и няма проблем.нищо не пречи да пробва.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар