Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смущения на касетофона(ЦД-то)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смущения на касетофона(ЦД-то)

    Здравейте на всички!Мъчи ме следното нещо.Когато си пусна цд-то на изгасен автомобил, всичко е ОК..,но когато започна да усилвам на 47 от 55 и започва да дава смущения църкане, като от бенгалски огън при ниски и високи тонове.Това не е толкова фатално, лошо е когато запаля двигателя на автомобила на 19 започва да пращи..Имал съм такъв проблем и преди но се оказа,че на багажника фабричните клеми се бяха опрели(закъсили),. проверих всички полюси на всички колони на буксите всичко е ОК като монтаж, но неще и неще да спре да пращи.Питам се дали това има нещо общо с кондензатора на делкото.. да смесва оборотите на автомобила с касетофона? или да се случва нещо нередно с тоците ?Смених 3 цд-та но резолтат НУЛЕВ.Много ще се радвам ако някой знае и има отговор на моя проблемще му бъда благодарен. Благодаря! Успех.

    #2
    Кофти маса колега.. усилвател имаш ли

    Коментар


      #3
      кола

      Има такива устройства където се слагат на касетофона http://www.ljclub.net/auto-audio/fil...MNWu9jcCatCOww
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #4
        Усилвател нямам всичко си е фабрично.. само линията на вратите е подменена с колони на Ланчиа.

        Коментар


          #5
          А ксенон имаш ли на фаровете?
          Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

          Коментар


            #6
            Нямам ксенон... имам аларма и уж има централно което не работи и алармата е разкачена и тя. чудя се и него измислям от кво може да е

            Коментар


              #7
              Има развитие на проблема...Днес откачих динамото и пуснах музиката и смущения нямаше....значи е от динамото.Питането ми е ако сменя четките на динамото дали ще отстраня и смущенията?

              Коментар


                #8
                yshan написа:
                Има развитие на проблема...Днес откачих динамото и пуснах музиката и смущения нямаше....значи е от динамото.Питането ми е ако сменя четките на динамото дали ще отстраня и смущенията?
                Направи си един експеримент, докато си свири и се чува това "пръщене", пусни едно кабелче дето в единия край е допряно на корпуса на ЦД-то, а в другия го допри на чинчовете, и ако стане ще си го оправиш сам без пари.

                Коментар


                  #9
                  Проблемът е РЕШЕН :D :D :D :D Цялата работа е от десен заден говорител.Днес случайно рових настройките на цд-то и когато пуснах само задна лява линия всичко се оправи,Пробвах с предна лява, всичко 6+. Пробвах с предна линия (ляво дясно) супер.Но когато пуснах задна дясна линия звук никакъв от говорителя а само пращенето и леко вокал от песента,когато започнах да смесвал линиите яко пращене..... Демонтирах въпросният говорител, включих и 4-те канаи беше идеално... Сложих др. говорител и вече мога да слушам музика в колата си усилено повече от 20вол. Благодаря все пак за предположенията и съдействието КОЛЕГИ !!!Следваща стъпка монтиране на усилвател Blaupunkt 2200 800W 2cannel,10" 200 вата ниско честотен говорител(марката не помня, махнах стикера от магнита)

                  Коментар

                  Working...
                  X