Пунто 1.2 16V 1998, гасне в движение, пали с ток от друга кола. В момента се намира при мен в Слатина (комшия съм на Оги, за който знае къде живее). Ако може някой да погледне и да се направи нещо на място, че колата е на родителите ми, които са ми на гости и ако не стане ще трябва да си дам моята кола да се приберат обратно Моя тел 0896691300 Васил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закъсало Пунто в София (неработещ алтернатор)
Collapse
X
-
Темата вече може да бъде преместена в техническия раздел. След диагностиката на Оги, се оказа че алтернатора не работи. Сега ми трябва препоръка къде може да го оправят, желателно близо до Слатина. Единият вариант е след зареждане на акумулатора да я закарам до сервиз, другият е ако може да се свали и да го занеса само него за ремонт. Предпочитам втория, но аз не знам как, а и нямам инструменти, така че ако има желаещ срещу заплащане естествено, да ми пише или звънне.Преместена.
Коментар
-
На първо търсене:http://www.kosser.net/Products/SpareParts/4etki.phpи тия също можеш да питаш, като гледам имат доста разнообразен каталог:http://www.mister-auto.bg/bg/
Коментар
-
Занеси го в сервиз да го отворят, почистят и сменят каквото трябва. Проблемът може да не е само в четките. А съветът на Ключаря е върховна глупост. То това му е като заучена фраза: при Италянеца Х лева и готово, без значение от проблема. Може да е на % там. Сигурно дори не е чел какво търсиш, но това е щото е писател, не е читател.Ред.: Ето доказателство, той дори няма представа кой си, какъв си, въпреки че те е виждал 100 пъти! Някакъв Пазарджик му витае и продължава да настоява, че трябва да си купиш цял алтернатор втора употреба.Ключар, чети преди да пишеш! Търсят се ЧЕТКИ.
Коментар
-
Свали си алтернатора и го занеси на някой майстор да го огледа, замери и оправи, едва ли ще ти вземе повече от 40-50лв. , едни четки са в порядака на 10лв. даже е много.Хората са казали едно кило брашно да имаш занеси го на хлебар да ти опече хляб. А относно купуването на части от моргите, се прави само от проверени места с опция за връщане. А и на тоя италянец само рекламата му е голяма, а и цените де, аз от там не пазарувам. Има си проверени хора във форума който могат да ми гарантират качество и при проблем замяна на частите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Може би по-добрия вариант преди да купуваш нещо, беше първо да говориш с този, който ще го отваря (ако няма да си ти) и да пробвате да го отворите. Проблема (както беше и при мен преди година-година и половина) е че черупките на генератора с времето стават на нищо и като почнеш да го отваряш има голяма вероятност да счупиш някоя... Тогава пак отиваш на вариант или нов или втора употреба.
Коментар
-
Алтернаторът е свален и разглобен. Утре ще пристигне въпросната плочка с четките и ако пасва, сглобяваме (в множествено число, защото броя Оги като главен механик ) го, монтираме го и се молим да работи. Ако не стане, баща ми вече е получил оферта за превоз с платформа, но дано не се стига до там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар