Здравейте тази сутрин се качвам и пак забелязвам че часовникът ми се е занулил. Тръгвам и след пет километра за секунда ми премигна таблото все едно съм върнал ключа и пак съм дал на контакт двигателя не угасна.не загубих и електроусилвателя. Просто премигна направи си чековете и се нормализира. На какво може да се дължи? Кой предпазител отговаря и коя букса може да прави проблем. Свързвам това и с рестартирането на часовника и трип-а.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
премигване на таблото stilo
Collapse
X
-
Колеги работата се закучи още-повече. Днес, току що прибирам се от работа... качвам се в колата, 1 градус... цялата в сняг.. паля и я измитам... качвам се и се прибирам (1км) спирам пред гаража да поразрина снега... влизам и таблото угасва за около 1/3 от секундата и пак светва.. все едно съм изключил и включил отново...чекове лампички все едно тамън запалил.. и така за около 2 минути 5-6 пъти се рестартира като всеки път се занулява часовника и дневния километраж... проверил съм всички бушони..свалял съм ги пръскал съм с електро-контактен спрей.. акумулатора е чук... всички връзки около него са проверени изчистени и стегнати.. Явно някоя букса ми прави мизерии. Къде да се насоча?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар