Здравейте, интересува ме дали на браво 1.6 90 коня става компютър от браво 1.6 103 коня.Моля който е запознат да пише защото ми е малко спешно.Благодаря ви предварително.П.С. Коригирах заглавието , дано е изчерпателно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 90 - става ли компютъра от 103 коня 1.6 - РЕШЕНО
Collapse
X
-
Решено.Браво 1.6 90 коня става компютър без проблеми от Браво 1.6 103 коня.Тествано лично от мен За ключ темата.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
-
Доколкото видях двигателите са идентични, единствено компютърът го е ограничавал което е само за немските Браво.Заради някакъв данък ги правели 90 коня като ги ограничавали от към компютър.При мен при премахване на имобилайзера се прецака компютърът и намерих от 103 коня отключен, днес го сложихме и всичко е ок.Не мога да усетя кой знае каква промяна в мощността но има разлика макар и малка.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Стария компютър съм го свалил и свалиха данните от новият да ги презапишат на старият който евентуално юе пусна за продажба тъй като вече е отключен.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
МОДЕРИРАНО4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ. Модераторски екип на fiat-bg.orgBMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар