Здравейте, откакто си сложих АГУ ми светна лампата да дюзите. Светна след около 400 км . Когато съм на газ няма проблем но когато съм да бензин има съвсем леко придърпване от време на време.От какво може да е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети контролната лампа след монтаж на АГУ - Мареа '97 1.8;
Collapse
X
-
От газта е - не е сложен/неправилно е сложен емулатор, който да лъже компютъра, че колата работи нормално.Като караш на бензин спира ли да свети?Карай си така, няма проблеми."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Re: Дюзи на мареа 97 1.8
simeon_89 написа:Здравейте, откакто си сложих АГУ ми светна лампата да дюзите. Светна след около 400 км . Когато съм на газ няма проблем но когато съм да бензин има съвсем леко придърпване от време на време.От какво може да е ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Дюзи на мареа 97 1.8
S_BANKOV написа:simeon_89 написа:Здравейте, откакто си сложих АГУ ми светна лампата да дюзите. Светна след около 400 км . Когато съм на газ няма проблем но когато съм да бензин има съвсем леко придърпване от време на време.От какво може да е ?
Коментар
-
До тук добре, имайки предвид че АГУ още няколко въпросаЕмолатор на дюзите има ли? ТАП има ли? ЛК има ли?Диагностика правена ли е?През тия 400км. чули се отпред някъде пукане думкане или така наречената детонация?Кихалки има ли? Пукнатини някаде по въздуховодите да са се появили?При тоя двигател вариантите са няколко.Имало е детонация и - е сцепило въздуховод/ филтърна кутия- Заминал си е дебитомера - Детонационен датчик е дал фираБензиновите времена са отишли много на гореКолата се е адаптирала към газта с нейния ъгъл на запалване и е забравила тоя на бензина/ особенност при хитачито/Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:До тук добре, имайки предвид че АГУ още няколко въпросаЕмолатор на дюзите има ли? ТАП има ли? ЛК има ли?Диагностика правена ли е?През тия 400км. чули се отпред някъде пукане думкане или така наречената детонация?Кихалки има ли? Пукнатини някаде по въздуховодите да са се появили?При тоя двигател вариантите са няколко.Имало е детонация и - е сцепило въздуховод/ филтърна кутия- Заминал си е дебитомера - Детонационен датчик е дал фираБензиновите времена са отишли много на гореКолата се е адаптирала към газта с нейния ъгъл на запалване и е забравила тоя на бензина/ особенност при хитачито/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар