Имам проблем с едно ХГТ. Не му свети индикацията за отворена врата. Плафона гасне плавно. Но когато е на втори режим за отворена врата, то като изгасне маждукат крушките. А като натисна бутона за температура тогава светва индикатора. Също така и плафона в багажника като го затворя капака не изгасва напълно. Гледах, чудих се и видях че не е с лелета над жабката а е с някакъв модул!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не свети индикацията за отворена врата Браво ХГТ
Collapse
X
-
Забравих да допълня, крушките на таблото са проверени. Откачал съм кабелите на вратите и отново нито свети, нито плафона гасне. За това изключвам че проблема е във вратите. Ще разгледам днес бравите за всеки случай.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Един страничен въпрос: зависи ли индикатора за отворена врата от нивото на оборудване на колата? Защото, моята е ноемв. 99 г (SX), с табло с кръглите уреди и на таблото има такъв символ, но никога не светила. Под задната седалка има някакво устройство, но не знам за какво отговаря. Възможно ли е нещо по с-мата да не наред или в това оборудване няма такава екстра?Извинявам, се за намесата в темата на колегата.
Коментар
-
9983 написа:Един страничен въпрос: зависи ли индикатора за отворена врата от нивото на оборудване на колата? Защото, моята е ноемв. 99 г (SX),... в това оборудване няма такава екстра?kluchar написа:Май винаги има индикатор отворена врата не е екстра
Коментар
-
Индикацията за отворени врати и светлината на плафона нямат нищо общо.За индикацията отговарят бравите и затова даже да не е плътно затворена, а само да е закачила вратата, то излиза чек на таблото.За светлината на плафона има едни копченца, които се натискат от самата врата.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар