Колега преди известно време и на мен ми се случи нещо подобно само че с преден десен мигач.Той си свети нормално,докато не ми се наложи мигача да свети повече време.Тогава крушката се прояви че нещо не е наред,смених я и всичко си дойде на място.Това ми направи много добро впечатление и смея да твърдя че СТИЛОТО НЕ Е НЕЛОГИЧЕН АВТОМОБИЛ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с изписване на грешка на борд компа на фиат стило
Collapse
X
-
dianko dimitrov написа:Колега преди известно време и на мен ми се случи нещо подобно само че с преден десен мигач.Той си свети нормално,докато не ми се наложи мигача да свети повече време.Тогава крушката се прояви че нещо не е наред,смених я и всичко си дойде на място.Това ми направи много добро впечатление и смея да твърдя че СТИЛОТО НЕ Е НЕЛОГИЧЕН АВТОМОБИЛ.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
Така и така сме почнали да обсъждаме НЕ логичен автомобил,какво ми се случи днес(не отварям нова тема мисля че тази е подходяща)...светна ми оранжевата лампа на инжекцията,колата си върви и както преди никаква разлика,човека който ми я подържа махна клемата на акумолатора..проблема същия и каза понеделник на закачане,таман тръгвам (след поредното палене)няма лампа няма пискане на компа всичко е ОК.Та въпроса ми е от какво може да бъде това?Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
krasimir_77 написа:Така и така сме почнали да обсъждаме НЕ логичен автомобил,какво ми се случи днес(не отварям нова тема мисля че тази е подходяща)...светна ми оранжевата лампа на инжекцията,колата си върви и както преди никаква разлика,човека който ми я подържа махна клемата на акумолатора..проблема същия и каза понеделник на закачане,таман тръгвам (след поредното палене)няма лампа няма пискане на компа всичко е ОК.Та въпроса ми е от какво може да бъде това?
Коментар
-
evgeni85 написа:krasimir_77 написа:Така и така сме почнали да обсъждаме НЕ логичен автомобил,какво ми се случи днес(не отварям нова тема мисля че тази е подходяща)...светна ми оранжевата лампа на инжекцията,колата си върви и както преди никаква разлика,човека който ми я подържа махна клемата на акумолатора..проблема същия и каза понеделник на закачане,таман тръгвам (след поредното палене)няма лампа няма пискане на компа всичко е ОК.Та въпроса ми е от какво може да бъде това?Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
krasimir_77 написа:evgeni85 написа:krasimir_77 написа:Така и така сме почнали да обсъждаме НЕ логичен автомобил,какво ми се случи днес(не отварям нова тема мисля че тази е подходяща)...светна ми оранжевата лампа на инжекцията,колата си върви и както преди никаква разлика,човека който ми я подържа махна клемата на акумолатора..проблема същия и каза понеделник на закачане,таман тръгвам (след поредното палене)няма лампа няма пискане на компа всичко е ОК.Та въпроса ми е от какво може да бъде това?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар