Здравейте колеги, проблема и въпросът са ми следните:Дадох Бравото да му махнат имобилайзера че светеше ключа на таблото и не гаснеше и колата няма палене.Махнаха го едни майстори , колата запали, но оттогава се получи проблем-не отчита ламдасондата, дави се на ниски обороти, забива при подаване на газ.На диагностиката ми казаха , че е от компютъра.Сложихме друг за тес и колата работи без грешка.Човекът от диагностиката каза, че при отключването са прецакали компа и да ходя да се разправям с тях.Въпросът ми е възможно ли е при махане на имобилайзер да се бъгне компа?Ако е така ще се разправям с тези дето ми го разкодираха, все пак 120 лв. дадох и ще искам или да ми оправят компа , или да ми сложат нов и то разкодиран.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно разкодиране компютър Браво 1.6
Collapse
X
-
Re: Кола
kluchar написа:Едва ли да ти ги върнат тези пари ама що не опиташ кажи им за проблема не е махнат както трябва и щом с друг пали Ако е махнат не трябва да прави проблем и много си дал може на половина що не писа преди това тук Има доста коли където се продават на части можеше да си купиш комплект ECU----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар