коалта ми е фиат пунто 1,1 бензин 96 година .днеска както си пътувах на връщане от работа колата ми изгасна в движение,всичко си светеше вътре .минах още няколко километра и след като влезнах в града на едно кръстовище по време на завиване изгасна пак но този път изцяло.по енерция се добрах от другата страна и отбих .дори лампата в купето ми не работеше ,нямах грам ток акумолатора е чисто нов вчера си го купих .да отбележа само ,че беше валяло доста и пресецваше пъвоначално.след като колата постоя около 10 минутки си запали все едно не е било .някой подобни проблеми имал ли е а да да добавя карам колата на газ но във случая го направи на бензин[color=red:10023b8a0e]Нарушена т. 1.7 от правилата на форума:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1,1 бензин гасне в движение
Collapse
X
-
Кабела на минуса е прищипан с една обувка и захванат към купето от там утива към двигателя много често при фиат се случва да загуби контакт в тези обувки и ефекта е такъв изчезват токове. Оправяне става или с отваряне на обувките почистване и запояване. Варянт две да купиш подобен проводник и да го захванеш от акумолатора на някои болт към купето.Обичам си работата.
-
Valentin_V написа:Кабела на минуса е прищипан с една обувка и захванат към купето от там утива към двигателя много често при фиат се случва да загуби контакт в тези обувки и ефекта е такъв изчезват токове. Оправяне става или с отваряне на обувките почистване и запояване. Варянт две да купиш подобен проводник и да го захванеш от акумолатора на някои болт към купето.
Коментар
-
stiliqn написа:Valentin_V написа:Кабела на минуса е прищипан с една обувка и захванат към купето от там утива към двигателя много често при фиат се случва да загуби контакт в тези обувки и ефекта е такъв изчезват токове. Оправяне става или с отваряне на обувките почистване и запояване. Варянт две да купиш подобен проводник и да го захванеш от акумолатора на някои болт към купето.
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:Помисли пак и прочети горе написаното Почваш от акумулатора буксите към него и бушоните до него Масата към купето стартера трябва да върти дори и да не пали Таблото трябва да свети и повечето индикатори да гаснат след 10на секунди Това като начало>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар