Търся диска за софтуера на Фиат Улисе ,защото моят е в окаяно състояние.Къде мога да си го купя или ако някой има същата версия(9647969980 v5.22)-можем да се разберем.Колата е 2.2JTD от 2003г.Приемам всякакви съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся диска за софтуера на Фиат Ulysse
Collapse
X
-
Кола
Това е сервизна информация и не се дава туко така но в ebay има подобни като това например http://www.ebay.com/itm/Telematic-Sy...35cc9fff15То това е малко по различен фиат Я кажи какво прави колата не върви ли
Коментар
-
кола
Е та за това трябва да разглобяваш и та търсиш проблема в това където не работи не трябва програмиНай много да се прочете BSI но то става с други неща виж във другите форуми също може да има нещоLancia ПЕЖОда не ти изписва несъвместими софтуерни версии! Моля въведете конфигурация-CD-Rom
Коментар
-
Да ти призная,аз не съм много навътре в тази материя.Като купих колата,джойстика работеше,но не светеше,CD-то нямаше "високи" и "ниски",не светеше,но имаше радио.Казаха ми да пробвам с диска(много надран) и от стотния път почна да го чете.Четенето е около 10мин.Какво се получи обаче-джойстика свети вече,но спря да работи,CD-то вече има "високи"и "ниски",но все така не свети,а и радиото вече не работи.Опитвах пак с диска,но отказва да го чете.Намирах по форумите варианти,които теглих и пробвах,но нищо не се получава.Съгласен съм ,че информацията на този диск най-вероятно така е записана,че да не може лесно да се свали и презапише,но аз съм съгласен да си купя нов,стига някой да ми каже от къде.Плаща за ремонт на ULYSSE 2.2 JTD
Коментар
-
Пробвай да копираш информацията на нов диск. Може и да има някакви защити, но нищо не ти пречи да пробваш."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар