Значи аз изключих и радиото от буксата,но отечката не падна!Явно трябва да се търси специалист който да замери всичко иначе верно ще трябва боб да хвърляме :D !Благодаря на всички за отговорите-тия дни като я закарам на доктор ще пиша кво и е било-ако разберат надявам се-аз много силно се съмнявам в централното нещо-незнам защо и дали е нормално но като допра клемата до акумулатора и ми изкри яко и се чува как централното изчатква-което според мене не е нормално ама ще видим!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Утечка - къде? Към тези, който разбират от ел.инсталации!
Collapse
X
-
Ми само и аз да си кажа че и аз имах утечка, ама беше май по-голяма, щото Типо-то не щеше да пали и трябваше акумулатора на късо да давам, даже колкото и да ви се струва смешно имах два акумулатора и единия беше на колата, а другия в багажника щото много бързо се изцеждаха. :D Оказа се че се губи маса, беше точно от кабела който излиза от Бобината, провери за всеки случай този кабел и при теб.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Ми само и аз да си кажа че и аз имах утечка, ама беше май по-голяма, щото Типо-то не щеше да пали и трябваше акумулатора на късо да давам, даже колкото и да ви се струва смешно имах два акумулатора и единия беше на колата, а другия в багажника щото много бързо се изцеждаха. :D Оказа се че се губи маса, беше точно от кабела който излиза от Бобината, провери за всеки случай този кабел и при теб.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: този уред не е за тази работа!
Todor_Gagovski написа:jmi написа:puntotras написа:Значи меря го с Digital Clamp Meter и го слагам на750ACV има на него-ACA-20,200,1000;DCV 200m,20,200,1000-това е от ляво а от дясно-EXTERNAL UNIT-2000MОmega,20MOmega и Omega 200,2k,20k,200k,2000k-Поправете ме ако греша къде го слагам-на 750ACV ми дава 0.27!!!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Ок колега утре ще пробвам,че сега стана много късно и ще кажа!Купих динамо 85ам бош мина профилактика и е ок та тия дни ще го сложа да видя дали ще дигне до 14-понеже сега по памет маи ми зарежда 13,6 или нещо от тоя род,но утре ще проверя пак!Благодаря за отговора-надявам се да се оправи от динамото!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Коментар
-
Преди малко измерих колкозарежда-значи цифрите са следните-при запалена кола(без включени консумативи)-13.44.като включих сдито и парното-падна на 13.30,незнам какво би се получило ако включа фарове и подгряване на задни стъкла-та той ще загине според мене-как мислите вие?!!!Сега мерих на колегата тои е бензин с малък акумулатор,1и3-зарежда му от место 13.90-14!Днес или утре ще сменям динамото-дано се оправи!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Коментар
-
Сега сложих другото динамо и заржда 15,5 -и като поработи малко стана много топло отгоре (корпуса на динамото),свалих алтернатора,сложих от старото динамо алтернатора и сега ми е 13,7,като включа всичко-парно,дълги,халогени,сд без да давам газ пада на 13!-това нормално ли е вече или да търся още?Колеги някои може ли да ми каже колко трябва да зарежда точно?Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар