Някой знае ли как се маха шейната на стоковото радио?Махнах всички болтове, но долу по средата има една пластмаса дето влиза в един отвор на шейната и имам чувството, че трябва да откача цялото табло заради поредната щуротия на фиат Все мисля, че трябва да има и по-лесен начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на стоково СД на Стило
Collapse
X
-
bgeorgiev написа:Някой знае ли как се маха шейната на стоковото радио?emzo написа:4 шиша в 4те ъгъла.Става и с дебели кламери, като ги изправиш де.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Имаше един болт, който не можеше да се развие и да излезе шейната. Шейните на нави и обикновеното СД са различни. Отдавна правих операцията на бензиново Стило ако има значение, но разглобих жабката и средната конзола за да извадя шейната и да сложа тази от нави-то.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Най-после свалих проклетата шейна, отрязах щифта, който минава през шейната и с малко напън я извадих.Сега вече съм с ново стерео с MP3 и блутуут, остава само да намеря кабела за фаровете и да го свържа към радиото.Стилото е страхотен автомобил, само да не сменяш термостат и да не сваляш шейната на радиотоFiat Stilo MultiJet 120 PS
Multiwagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар