Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ, КОЛАТА НЕ ПАЛИ

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    ПОМОЩ, КОЛАТА НЕ ПАЛИ

    Здравейте, днес както си карах колата, изгасих я и стартера после не иска да върти. Като дам на контакт и релето на инжекциона започва да щтрака и уредите и лампите полудяват. Като завъртя ключа да пали стартера не върти и релето спира и като върна ключа пак почва на щрака. Релето е 9 в кутията при двигателя.Мисля че преди да изгася колата ми светна червената лампа за ситито, но не помня дали колата беше изгаснала или работеше, и я загасих в движение беше и не иска да запали. Пробвах и докато се движи по инерция но не става.Дайте някакви мнения ако сте имали подобни случки.

    #2
    Кола

    Виж си акумулатора и бушоните до него изключи CITY
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Re: ПОМОЩ, КОЛАТА НЕ ПАЛИ

      kolumba83 написа:
      Здравейте, днес както си карах колата, изгасих я и стартера после не иска да върти. Като дам на контакт и релето на инжекциона започва да щТрака и уредите и лампите полудяват. Като завъртя ключа да пали стартера не върти и релето спира и като върна ключа пак почва на щрака. Релето е 9 в кутията при двигателя.Мисля че преди да изгася колата ми светна червената лампа за ситито, но не помня дали колата беше изгаснала или работеше, и я загасих в движение беше и не иска да запали. Пробвах и докато се движи по инерция но не става.Дайте някакви мнения ако сте имали подобни случки.
      А каква е колата всъщност?
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

      Коментар


        #4
        Нов акумулатор и си на пътя.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

        Коментар

        Working...
        X