Здравейте, днес както си карах колата, изгасих я и стартера после не иска да върти. Като дам на контакт и релето на инжекциона започва да щтрака и уредите и лампите полудяват. Като завъртя ключа да пали стартера не върти и релето спира и като върна ключа пак почва на щрака. Релето е 9 в кутията при двигателя.Мисля че преди да изгася колата ми светна червената лампа за ситито, но не помня дали колата беше изгаснала или работеше, и я загасих в движение беше и не иска да запали. Пробвах и докато се движи по инерция но не става.Дайте някакви мнения ако сте имали подобни случки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ, КОЛАТА НЕ ПАЛИ
Collapse
X
-
Re: ПОМОЩ, КОЛАТА НЕ ПАЛИ
kolumba83 написа:Здравейте, днес както си карах колата, изгасих я и стартера после не иска да върти. Като дам на контакт и релето на инжекциона започва да щТрака и уредите и лампите полудяват. Като завъртя ключа да пали стартера не върти и релето спира и като върна ключа пак почва на щрака. Релето е 9 в кутията при двигателя.Мисля че преди да изгася колата ми светна червената лампа за ситито, но не помня дали колата беше изгаснала или работеше, и я загасих в движение беше и не иска да запали. Пробвах и докато се движи по инерция но не става.Дайте някакви мнения ако сте имали подобни случки.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар