Колеги, имам нужда от малко помощ, значи всичко съм свързал цвят по цвят и обортомера не ми работи, както и нивомера на бензина, също не ми отчита и чек контрола, има няколко колеги които правиха тази манипулация и моля за малко помощ, значи има 3-4 кабела които са по два от един цвят и не знам къде трябва да ги свържа, на алаговото табло и хартисаха няколко кабела Може ли някой който е правил манипулацията да ми каже реда на кабелите по цветове на всеки конектор съответно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От Дигитално към Аналогово табло Фиат Типо
Collapse
X
-
Valiosport написа:Таблото е вързано, сичко бачка, само остана да сложа уреди за налягане и температура на маслото...Интересува ме къде се слага датчика за лампата на маслото, защото на двойника от лада се завиват този за налягането и температурата, а този за лампата ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Valiosport написа:Таблото е вързано, сичко бачка, само остана да сложа уреди за налягане и температура на маслото...Интересува ме къде се слага датчика за лампата на маслото, защото на двойника от лада се завиват този за налягането и температурата, а този за лампата ?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар