има ли вариант за добавяне на въздушни възглавници за пасажера и странични за колата от подписа ми? за пасажерската съм на 90% сигурен че може ако взема от морга но някой има ли информация какво може да се обърка? странични има при моделите от 2000 доколкото знам, но не знам при мен възможно ли е да се сложат... трябва ли да сменям ЕКУто на възглавниците? и изобщо кажете всичко което знаете и може да помогне някак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
добавяне на въздушни възглавници
Collapse
X
-
Re: добавяне на въздушни възглавници
lapd87 написа:има ли вариант за добавяне на въздушни възглавници за пасажера и странични за колата от подписа ми? за пасажерската съм на 90% сигурен че може ако взема от морга но някой има ли информация какво може да се обърка? странични има при моделите от 2000 доколкото знам, но не знам при мен възможно ли е да се сложат... трябва ли да сменям ЕКУто на възглавниците? и изобщо кажете всичко което знаете и може да помогне някакШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: добавяне на въздушни възглавници
todorshalev написа:неоправдани главоболия според мен и да попринцип мможе сменяш централата с тази от колата чиито аирбеци сваляш + още много кабеляци които ги свързватFiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
намерих това по въпроса с годността на остарели въздушни възглванициhttp://www.edmunds.com/car-safety/do...gs-expire.htmlFiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
lapd87 написа:emzo написа:Нова централа, нови датчици, ново окабеляване.Мислиш ли, че бег над 9г работи ? Божа работа....
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Така излиза че трябва да сложиш всичко НОВО. гаранцията е за това че ако след нея не сработи да не съди фирмата производител . Иначе системата може да работи и 15 - 20 години. По лесно е да смениш колата и готово .Да караш внимателно също върши работа.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
кола
Ако имаш някоя друга подобна кола и от нея извадиш каквото ти трябва по лесно ще стане иначе да преправяш и побългаряваш не си е работа .За инсталацията някой неща може да ги има сложени предварително.Като сложиш всичко трябва да правиш диагностика кое работи . Прехвърлял съм на почти ново Ауди инсталацията и е пипкава работа .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар