Колеги помагайте... тая вечер се прибирам от работа и... колата си запали нормално но не минах и 10 метра и като подадох газ изгасна, запали пак и пак при подаване на газ изгасна, на третия път запали и си изгасна още на тихи обороти. разкачих маркучето за гориво и изненада няма никоий );. Първо си помислих че ми е свършил бензина и не ми отчита правило стрелката на таблото ( според компютъра имам гориво за още 114км)... налях 5 литра и същата работа върти като луда но не пали. После мерих всички бушони в купето - здрави са. От пред до акумулатора намерих 2 бушона на чиийто картинки пишеше fuel pump (15А) и те са здрави а и платката която е с бушоните и релетата до акумулатора е на 1 година купена чисто нова от Ауто Италия. Та стигнах и до резервоара... там има букса с 4 кабела 2 дебели и 2 по тънки на тънките кабели има 12V но на дебелите няма никой );Дайте идея къде да търся още? Нормално ли е на 2-та дебели кабела да няма напрежение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.2 бензин не стига ток до бензиновата помпа
Collapse
X
-
Провери таканаречения - fuel cutoff sensor, който се намира долу дясно пот жабката. При мен се беше разтопила буксата му и прекъсваше масата към помпата. Представляава нещо като гумено копче което се изключва при удар и прекъсва масата към бензиновата помпа. Иначе за тест, маса може да вземеш с жица от самото купе, и да вържеш към помпата. Лошото е че напомня в буксата коя от двете жици беше.
Реклама
Collapse
Коментар