Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1.2 бензин не стига ток до бензиновата помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo 1.2 бензин не стига ток до бензиновата помпа

Колеги помагайте... тая вечер се прибирам от работа и... колата си запали нормално но не минах и 10 метра и като подадох газ изгасна, запали пак и пак при подаване на газ изгасна, на третия път запали и си изгасна още на тихи обороти. разкачих маркучето за гориво и изненада няма никоий );. Първо си помислих че ми е свършил бензина и не ми отчита правило стрелката на таблото ( според компютъра имам гориво за още 114км)... налях 5 литра и същата работа върти като луда но не пали. После мерих всички бушони в купето - здрави са. От пред до акумулатора намерих 2 бушона на чиийто картинки пишеше fuel pump (15А) и те са здрави а и платката която е с бушоните и релетата до акумулатора е на 1 година купена чисто нова от Ауто Италия. Та стигнах и до резервоара... там има букса с 4 кабела 2 дебели и 2 по тънки на тънките кабели има 12V но на дебелите няма никой );Дайте идея къде да търся още? Нормално ли е на 2-та дебели кабела да няма напрежение?
    over the counter ed treatment

Провери таканаречения - fuel cutoff sensor, който се намира долу дясно пот жабката. При мен се беше разтопила буксата му и прекъсваше масата към помпата. Представляава нещо като гумено копче което се изключва при удар и прекъсва масата към бензиновата помпа. Иначе за тест, маса може да вземеш с жица от самото купе, и да вържеш към помпата. Лошото е че напомня в буксата коя от двете жици беше.

Коментар

Проблема решен - реле за помпата
      over the counter ed treatment

Коментар

Working...
      X