Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Радиото на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Радиото на Стило

Здравейте колеги.От една седмица радиото ми в Стилото почти отказва да хваща станции.Преди улавяше всички станции в Сливен,а сега свири само една и то с шум,всички други ги търси и въобще не спира на нито една.Пробвах при работещо радио- пипам антената и леко се смущава-значи е закачена.Нещо от настройките ли е.Влязох в менюто и не видях нищо нередно.Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно,иначе преди радиото си работеше идеално и качествен звук вадеше.
    STILO-2003-115 HP-JTD Power
    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

другия вариянт е да дръпнеш цялото радио(да извадиш целия панел)и да не ти е поразкачена буксата,другото е от кум антената,в настройките какво ли не съм правил не виждам да е от там.
    Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Ако имаш ксенонови фарове, е възможно да е от тях.

Коментар

ogi28b написа:
        Ако имаш ксенонови фарове, е възможно да е от тях.
        Виш това не го знаех,ако това му е колата на снимката май е с ксенон,но кога е слаган и дали проблема съвпада да каже.
        Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Не съм с ксенони и ако е разкачена дори частично ще свири ли въобще.Някой съвет или да разкачам радиото,ако това е начина.Може да аварирало самото радио.Как да го проверя.

Коментар

Вътре има един чип ТЕА6842Н,от там ти е болката.Сменява се чипа и нещата идват на място.Не си първия с този проблем.Ремонта излиза около 36 лева.Чипа струва около 18 лв.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Благодаря колеги,ако сте сигурни-ще го свалям,че без радио не е добре.

Коментар

dianko dimitrov написа:
                Благодаря колеги,ако сте сигурни-ще го свалям,че без радио не е добре.
                Обади ми се да го погледна.
                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Колата трябва да присъства при ремонта иначе не става.
                  Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
                  X