todorshalev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
MP3 музика за оригиналните CD плеъри
Collapse
X
-
Марто написа:Някой да знае нещо по въпроса? Aко става ми се иска в понеделник да поръчам един Yatour
Коментар
-
Кабела може да си го изведеш където искаш,но в жабката няма да можеш да ползваш микрофона-респ.хендсфрито.Иначе от волана си остава контрола на силата на звука и източника.Песни не можеш да сменяш а и няма как, това е просто AUX.Модула трябва да ти е на удобно място за да можеш с неговия бутон да отваряш и затваряш разговор.Иначе се чува доста добре и микрофона е добре,стриймва музика без проблеми.Единствения недостатък е ,че като отворя разговор трябва да увелича ,просто входа на AUX-a е по-тих.Гледам ,че има настройка в менюто на сд-то за силата на звука от външен източник,но при мен нещо не става.Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
dr_wolfy написа:Аз направих един доста евтин вариант на моята крома.Изкарах AUX-a посредством кабел и към него включих блутут модул за 5$ който стриймва аудио и едновременно е хендсфри(има вграден микрофон).Флашки могат да се слушат и през телефона посредством адаптер.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Здравейте Колеги,Искам да си купя за стилото MICROLINK2 FI8. Въпросът ми е струва ли си да рискувам с доставка по пощата от Сърбия или да си поръчам Yatour от OLX срещу 135лв.Сръбското ще стъпи около 80-90лв без мито.Тази доставка ме притеснява. Български пощи нямат добра репутация, а и мито трябва да се плати.Сметките да не излязат на кантар, а разликата да е във времето, което съм чакал?ПоздравиFiat Stilo 1.9 JTD, Italian Stallion
Коментар
-
Re: MP3 музика за оригиналните CD плеъри
pippo написа:Здравейте колеги,От известно време следя ebay за някой търг за CD Changer Emulator на добра цена. Масово се продава xcarlink, dension и loadlink.Цените за такова устройство според мен са повече от завишени и надминават 200лв.Преди дни google ми изкара резултат на един сръбски вариант - Microlink.Свързах се с фирмата и се оказа, че могат да изпратят устройство до България. Цената е 35 евро + 5 евро за доставка.Според сайта на фирмата, става за всякакви италиански коли, но за да всеки за себе си сигурен е добре да се драсне един имеил със запитване за конкретен модел.Като гледам снимките на устройството, ми се струва че е нещо като homemade, някой добър специалист по електроника е разгадал метода на комуникация между changer-а и плеъра и е сглобил машинката. Прави впечатление, че платката е в нещо като шлаух и използва RJ45 жак от едната страна.Гледам че устройството се коментира от комшиите в сръбският форум.На мен конкретно ми трябва за монтаж във Стило.Някой от Вас чувал ли е за тази фирма? Сърбят ме пръстите да пробвам джаджата. В сръбският форум гледам, че въпросният човек е регистриран и е правил отстъпки за групово пазаруване.Поздрави.Стило 1.6
Коментар
-
Presley написа:Здравейте Колеги,Искам да си купя за стилото MICROLINK2 FI8. Въпросът ми е струва ли си да рискувам с доставка по пощата от Сърбия или да си поръчам Yatour от OLX срещу 135лв.Сръбското ще стъпи около 80-90лв без мито.Тази доставка ме притеснява. Български пощи нямат добра репутация, а и мито трябва да се плати.Сметките да не излязат на кантар, а разликата да е във времето, което съм чакал?ПоздравиСтило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар