Проблемът е, че когато двигателят работи, след 15-на минути, диска спира и не може да се извади от CD - то. Изваждането на диска става, след като двигателя изстине напълно! Моделът на плеъра е "MAJESTIC - SCD70". Не знам и не мога да реша проблема със загряването! Може би това, че се намира точно над въздуховодите в централната конзола е решаващо за прекаленото загряване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със СD - загрява!
Collapse
X
-
Hristo Dimov написа:Защо нов? Този си бачка, но явно топлото от радиатор-парното не се екранира достатъчно добре и го топли...чудя се ...ако сложа алуминиево фолио или нещо с подходяща топло екранировка, дали няма да се реши този проблем?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Този проблем го прави само лятото - нагрято табло + топлината от парното /конзолата се нагрява, въпреки, че клапата е на студено!/. Пробвах със извадено CD от конзолата - работи си без проблеми! Но когато е на мястото си спира да чете и прехвърля автоматично на радио, а и не мога да извадя диска.Благодаря на всички колеги! Получих от вас ценни съвети! Ще пробвам да го продухам от прахта, както и ще проверя всички изходи към говорителите. Преди време бях пуснал тема за същото СD - проблема беше, че ми събаряше акумулатора за 3-4 дни! Тогава питах и за една черна кутийка - с дросел и диодна платка в нея с предпазител! Беше свързана обратно на посоката, която е означена на кутията/ Fuse box/! Сега е свързана правилно! Може би проблема е отново в нея?
Коментар
-
ако друго не ти помогне би могъл да монтираш на радиатора някое вентилаторче от видео карта за компютържелателно е да вземеш захранване за него от плюс след контактП.П. По-вероятно проблема е в марката на плеъра тиFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар