Здравейте колеги искам да попитам-имам ел.пакет на стъклата и централно на всички врати,но централното ми на предните врати отключва а отзад не /отключва когато си иска примерно вчера отключи всичко и прозорците отзад свалих 2/3 пъти и после пак спря/и не се свалят задните стъкла а предните се свалят ,някой знае ли как се оправя дали е някой бушон и ако бушон да ми кажете кой номер е.Успешен ден на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното на Фиат стило
Collapse
X
-
Проблем с централното на Фиат стило
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за частиЕтикети: –
-
todorw написа:колега огледай за хлабава връзка пръсни буксата която влиза в панела за управление с конт. спрейFiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
Аз пък ти предлагам да почнеш от буксите на самите врати.Като отвориш съответната врата ще я видиш. Лесно се разкачва. Пръсни ги, изчакай да изсъхне и сглоби. Може пък да се оправи. Знам ли?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Аз пък ти предлагам да почнеш от буксите на самите врати.Като отвориш съответната врата ще я видиш. Лесно се разкачва. Пръсни ги, изчакай да изсъхне и сглоби. Може пък да се оправи. Знам ли?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Централното не е играчка отваряш /затваряш и толкова иначе ако го пробваш много пъти спира да работи и трябва да мине известно време С бутоните от таблото или диагностика може а си ги настройваш кое да работи или да не работи стъкла или централноFiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
кола
Бушона е на BSI Ето тук е отбелязаносигурно е здрав виж писаното по горе от колегите http://www.autodocs.info/images/uplo...3d8a6ca06b.png
Коментар
-
Brevetti написа:Светят габаритите,когато го натиснеш при паркирал автомобил.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
krasimir_77 написа:Brevetti написа:Светят габаритите,когато го натиснеш при паркирал автомобил.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар