Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигачи на Митсубиши

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигачи на Митсубиши

Здравейте колеги.Може би не е тук мястото да питам за друга кола,освен за италианска но знам че сте знаещи и за това.Става въпрос за следното-колата на баджанака-Митсубиши-Space star-1.8 GDI-99Г.когато стане студено дали през зимата или с климатик през лятото спират да му работят мигачите.Зимата като се стопли купето и си работят нормално,като изстине и спират,през лятото същата работа-като пусне климатика и изстине купето- спират,като отвори прозорците и се стопли и почват да работят нормално.Дайте идея от какво може да е.
    STILO-2003-115 HP-JTD Power
    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Защо не погледнете релето. Като не работят мигачите слуша ли се релето?
    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Релето не цъка когато му е студено.Интересно в случая е че когато няма мигачи има аварийни-те си работят постоянно,възможно ли е да са с отделни релета.

Коментар

По-скоро е лостчето за мигачите.

Коментар

Ако е от лостчето за мигачите,защо като е студено не работи.Според мен ако има зацапани пластини няма да работи постоянно или ще работи когато си поиска,а не топло и студено

Коментар

повечето от новите коли са с електронно управление на мигачите. имат само едно фалшиво реле или зумер да цъка и да се чува в купето.ако мицубишито е с обикновено реле, намери го, отвори го и припои всички спойки по платката му. трябва да е по-високо от останалите.

Коментар

Извинявайте колеги,но ме нямаше известно време.Тези дни ще пробвам да намеря и презапоя спойките и ще пиша.Благодаря

Коментар

Working...
              X