Здравейте колеги,имам следния проблем.От време на време ми светва лампата за инжекторите и колата започва да работи като на 3 целиндера.Губя сякаква мощност.Казаха ми че някаква бубина била за смяна.Дали това е проблема или е по компютъра на колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-светва лапма за инжекторите
Collapse
X
-
Диагностиката няма да ти реши проблема, а ще го локализира.Бобината е една такава запалителна и струва над 100 лв., ако ти се рискува на сляпо - ок.Не изключвам, че проблема може да е от нея, но знам, че тя се скапва от раз и няма палене.Отиди в някой сервиз само за диагностика (20 лв.), пък после си преценявай какво ще правиш според резултатите от диагностиката.Ето ти я нагледно: Намира се между акумулатора и колекторите. От нея излизат кабелите за свещите."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колеги,одеве пак ми светна лампата на инжектора,светва,загасва и така.Като натисна кабелите на самата бубина и се оправя.Погледнах самите кабели и някои от тях бяха леко клеасали.И самата бубина имаше леко ражда.Дали тази ражда има вероятност от това да ми дава проблема с лампата на инжектора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар