искам да не свети значи пала тя гасне и след 5 секунди пак светва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
еърбега - лампата свети постоянно
Collapse
X
-
Re: еърбега - лампата свети постоянно
mal4o1987 написа:искам да не свети ...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
Извинявам се, колега mal4o1987, просто не съм видял, че си писал.И пак се извинявам, че не мога много да помогна. Не съм карал Браво, Брава и с такъв проблем не съм се сблъсквал.НО, използвах търсачката и намерих за теб това:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&start=0Има снимка на въпросния бушон.Търсачката на форума ни е малко особена, ако не знаеш. Най-добре се търси с Гугъл търсенето, а именно, без да пишеш нищо, натискаш търсене, след това в новия прозорец пишеш критериите си. Аз написах "еърбега - лампата свети постоянно" и излязоха дузина резултата.Все се мисля, че за да свети лампата има проблем и той от бушона няма да се оправи. Но все от някъде трябва да се почне. Бушона е начало, след това кабелите, буксите, централата на Бега. В темите, който погледнах се говори за теч от радиаторчето на парното. Но по-, по-, най-първо е може би диагностика. Нали? Така че, трябва ти помощ от колега или от сервиз там на място. Пиши лични съобщения на колегите от Плевен. Ще помогнат, убеден съм.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Градски, щом лампата свети, еърбега не работи.Ако просто искаш да не свети, отваряш таблото и вадиш крушката. Ако искаш да имаш работещ еърбег, трябва диагностика и като се разбере какъв е проблема - да го отстраниш."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
колега щом свети лампата няма как да няма грешки при диагностиката. сигурен ли си че четеш еърбега а не моторът понеже буксите са различни. тази за еърбегът се намира под жабката, кабелът е овит във жълт шлаух. а относно кантарът - проблемът се решава с 1 съпротивление около 300ома, свързано на мястото на кантара
Коментар
-
Щом продължава да свети, определено нещо не е наред.Съмнява ме, че диагностиката не е била правилна. Почти невъзможно е щом свети лампата да няма записана грешка.Ето това е буксата за диагностика само на еърбега:Ще я видиш като свалиш пластмасовия капак вътре в жабката откъм пасажера.Ако ти се разкарва до Сторгозия, мини някоя вечер да я закачим за 10 мин. и ще си каже какво и е."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар