Здравейте,Имам нужда от сериозна помощ. Постоянно ми се поява грешка power steering failure (pwr. steer fail). При което волана ми става изключително твърд. Може ли да ме насочите, къде да отида за да мога да ми направят диагностика. Тази грешка и преди се е появявала, но когато отида на диагностика се маха и се появява отново след 4-5 месеца, но вчера два пъти ходих на диагностика и ми чистеха грешката и веднага след това отново се появяваше.Проблем ли ще е да карам с такъв волан, защото в момента се намирам извън София и трябва да се прибера.Предварително ви благодаря за съдействието.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с "хидравликата" на волана STILO 1.9 JTD 2
Collapse
X
-
krasita написа:Къде да отида на диагностикаСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ъгловия датчик се оказа ок. Но продължава да дава грешката за волана. Изчистват компютъра и отново започва всичко отначало. Карам примерно 2 километра и отново се губи сервото ми . Аз от три години карам на СИТИ режима и може би това е прецакало сервото не знам вече. Поне така ми казаха. Някой сблъсквал ли се е с този проблем. Моля да помогне. Може ли да се рециклирана и как?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар