Автоаларма PAOLO какво е ACC бял кабел ?Какво означава АCC доколкото разбрах нещо с програмирането ама не пише и опътването е малко на танганайски написано другото ми е ясно по алармата. Ако някой колега си има найдея какво е ACC и как се ползва. И колеги чудя се къде да монтирам модула на шоковия датчик на алармата изглежда така http://hopshop.bg/images/alarmi/sok_dat4ik_gord686.gif в тавана ли ? Или ? Къде трябва да е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоаларма PAOLO какво е ACC бял кабел ?
Collapse
X
-
По принцип е захранване от нета 1.1 Всяка аларма трябва да се свърже към постоянен плюс "+" .Кабела , който излиза от алармата е червен и трябва да се свърже към кабел от инсталацията на колата на който има постоянно напрежение (независимо дали колата е на контакт или не ...).В случая постоянно захранване съм изтеглил от дебелия червен кабел (по -точно от червения кабел със зелена ивица , защото той е след предпазител ) , излзащ от голямата черна букса до кормилния прът :1.2 ACC захранване - захранване при контактОсвен постоянно захранване , към алармата трябва да се подаде напрежение , което се появява само при контакт - АСС
-
kluchar написа:По принцип е захранване от нета 1.1 Всяка аларма трябва да се свърже към постоянен плюс "+" .Кабела , който излиза от алармата е червен и трябва да се свърже към кабел от инсталацията на колата на който има постоянно напрежение (независимо дали колата е на контакт или не ...).В случая постоянно захранване съм изтеглил от дебелия червен кабел (по -точно от червения кабел със зелена ивица , защото той е след предпазител ) , излзащ от голямата черна букса до кормилния прът :1.2 ACC захранване - захранване при контактОсвен постоянно захранване , към алармата трябва да се подаде напрежение , което се появява само при контакт - АСС>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар