Колеги моля ако някой има снимки на ел. инсталацията под арматурното табло и по точно големите букси моля да качи снимки или да снима, защото имам проблем тъй като сменям дирекция на моята и е някакъв мармалад. Благодаря предварително. Моята е 1.2 16V, но инсталацията не е много различна на повечетоПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за Брава бензинова ел.инсталация
Collapse
X
-
...
за тези букси става въпрос. този сноп влиза отвън и се щраква точно там, но до тази букса има още една такава, която е мъжка и е с 12 черни кабела и един червен в нея. Тази въпросна букса ми остава висяща и нямам женско в което да я закача. тя ме интересува закача ли се някъде или остава висяща. Тъй като инсталацията ми влиза отдясно тези две букси ми остават под жабката, т.е. на вашата кола тези букси са под жабката. Отляво са две букси и отдясно има също две. Значи колега от другата страна ти се падат на твоята, въпросната букса, която ми трябва.Fiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
се оказа, че моите букси висят всичките. такава с черни кабели не видях, но според колегите е за алармата. аз нямам фабрична, така че е възможно.все пак наснимах зад жабката, но не се вижда много ясно. едната от висящите букси успях да я щракна от долната страна на тази планка с бушоните.дано те ориентира поне малко.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар