Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се диагностицира пунто 2000г?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се диагностицира пунто 2000г?

Здравейте,Става дума за Пунто 1.9JTD, 80 коня, по талон е юни 2000г.Обаче от сайта с поддържаните автомобили не го намирам (както и сфиат еку скан).Как се процедира при този автомобил?ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

MES + VAG COM 409.11 или ELM кабел.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      MES + VAG COM 409.11 или ELM кабел.
      FES Пунто 99 1.9JTD

Коментар

Мерси.Ако не се лъжа опитах с фиат еку скан с 99-та и не стана....Ще пробвам пак, а също така и с мултискана

Коментар

С ELM интерфейс и МЕС ще можеш да направиш диагностика на всичко без ABS и Airback. При диагностиката на мотора излизат два компютъра, ако избереш грешният при свързване дава невалиден ISO код - излизаш и избираш другият и си ти.
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd написа:
            С ELM интерфейс и МЕС ще можеш да направиш диагностика на всичко без ABS и Airback. При диагностиката на мотора излизат два компютъра, ако избереш грешният при свързване дава невалиден ISO код - излизаш и избираш другият и си ти.
            а ако излизат и при двата невалиден код?

Коментар

punto_2 написа:
              а ако излизат и при двата невалиден код?
              До сега не ми се е случвало ако правилно съм избрал колата да не стане поне едно от предложените за модела ЕКУ-та без да даде невалиден исо код.
              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ами сигурно ми е презаписван компа ,щото дава нули за номер на еку,и който и от двата модела да избера дава грешка,но пък има значение кой ще да е....

Коментар

Закачих го аз Резултатите са в прикаченият текстов документ (вътре са снимки).Първата снимка (на последната грешка) е за имото.....Можело да е от счупен или не оригинален ключ, приемника (бобината) е повредената или откачена (колата обаче пали) или някакво захранване на компа.Ще погледна след няколко дена дали пак я има грешката (както препоръчват).За втората грешка няма хелп Но пък в момента я нямало.За третата грешка дава неизправност във веригата, пак я няма в момента.Какво правим сега? Закачам след седмица-две и гледам кое ще го има пак?
                  Прикачени файлове

Коментар

Working...
                  X