Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на нови автоколони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на нови автоколони

Здравейте колеги, реших да сложа нещо по-качествено в колата, но нямам идея към каква марка да се насоча. CD-то ми е 4x50w Sony, а бюджета до 100лв (ако е нещо много добро може и малко повече). Гледах в Техномаркет и се насочих сякаш към Hertz, но искам да чуя и вашето мнение. Конкретни оферти с линкове, също ще са полезни. В момента съм с 2, 10 сантиметрови китайски колони в задната кора. Също така може да ме насочите към добър магазин, защото не съм фен на Техномаркет.щп.с. Преди бях с бас-каса и усилвател Блаупункт, но искам местенце в багажника, затова ще искам само автоколони.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Колега моето мнение е да отидеш в някои магазинче за колони да си харесаш някои колони да ги сложиш в колата за проба и ако ти хареса как свирят да си ги купиш иначе добре си се ориентирал към херц но не знам дали ще ти стигнат 100 лв.

Коментар

При тоя размер 10см можеш да получиш само добри среди и високи.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не държа да са 10 см може и по големи Само ще трябва да разширя дупката в кората.
        BMW E46 coupe
        Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Ако ще е само със задна линия по-добре елипси.На Херц тия дето стават за нещо започват с ЕD серията можеш директно да я пропуснеш.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето това гледам в момента HERTZ ECX 165.3
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
            X