Значи дилемата е следната изпаднаха ми кристални фарове с лупи за моята кошница фиат пунто,само ,че проблема е че са H1.А мойте крушки са H4,та първия въпрос е ще може ли с моите крушки да работи фара.Новите са 2секциони 1къси и 1 на дълги,примерно дълги за момента няма да се слагат.Има ли вероятност да светнат фаровете с крушка H4,или трябва да се преправя цялата инсталация.И да допълня в момента съм с ксенон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помагаите за кристални фарове пунто мк1
Collapse
X
-
ако правилно съм разбрал сега си с 1 секционни фарове с крушка Н4 а си намерил криастални двусекционни с крушка Н1тоест сега имаш една крушка за къс и дълъг а после ще имаш две отделни попринцип ще стане просто ако не пасне твоята букса на фара ще се наложи преправяне НО няма как да ползваш крушка(ксенон) Н4 на фар предвиден за Н1Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:ако правилно съм разбрал сега си с 1 секционни фарове с крушка Н4 а си намерил криастални двусекционни с крушка Н1тоест сега имаш една крушка за къс и дълъг а после ще имаш две отделни попринцип ще стане просто ако не пасне твоята букса на фара ще се наложи преправяне НО няма как да ползваш крушка(ксенон) Н4 на фар предвиден за Н1Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар