Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стрелката на температурата се е.ава нещо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стрелката на температурата се е.ава нещо

Здравейте колеги, направи ми впечатление че понякога още като запаля сутрин при студен двигател/стояла е цяла нощ/ стрелката веднага се вдига малко, като чукна по таблото отгоре и се връща на нулата както трябва да си е. Някакви идей какво може да е. Нещо по таблото или датчика на термостата ми е заминал?! Колата е Браво ЖТД 105
    Fiat Bravo JTD '99

Имам същия проблем колега и си търся ново табло... в момента го търся доста пасивно, че ме налегна кризате де. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

и при мене го има проблема,даже понякога влиза в червеното но след удар по таблото си заковава средата
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Жалко, че не ползвате търсачката за този често задаван въпрос Чак и табла сменяте... И какво общо има този раздел с проблема в темата? http://download.fiat-bg.org/Books/Br...tempdial_2.pdf

Коментар

Не бях сигурен дали е от таблото или от термостата, за това го пуснах в онази тема. Благодарско Оги, само да ми остане малко свободно време и го почвам
          Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Да бе, извинявай, аз понеже знам с какво е свързан проблема... но ти няма как да знаеш. Извинявай, оттеглям си забележката. Пиши ако е от това и направи снимки.

Коментар

Working...
            X