Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно грешки за Airbag Мареа ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно грешки за Airbag Мареа ТД100

Та днес най накрая се свързах с АйрБега (с помоща на контактен спрей и пръскане на буксите с него)първата снимка е на записаните грешки втората е след изтриването на някои от тях,другите не искатслед като се свържа пак да видя за грешки изтритите пак са се появилита може ли да ми кажете какво означават грешките и да се помъча да реша проблема.
    Прикачени файлове

или поне да ми кажете къде мога да прочета кодовете на грешките(кой код на каква грешка отговаря)

Коментар

Втората грешка мисля че е за кантара в пасажерската седялка. Под седялката в една кутийка мисля, че му беше буксата.

Коментар

само да вметна че нямам пасажерски айрбег,проверявал съм и за кантари и на двете седалки не съм видял такова нещо

Коментар

никой ли не знае къде мога да прочета кои номер на каква грешка съответства

Коментар

кодове грешки

Това може да ти свърши работа.
            Прикачени файлове

Коментар

мерси ама не вършат няма такъв тип грешки в файловете

Коментар

Колега, опиши точно с колко въздушни възглавници е оборудвана колата и къде се намират. Аз лично имам съмнения, че написаният текст отговаря правилно на записания код грешка. Самите кодове най-вероятно са ти B0022 и B0028, но това са само предположения. За по-точно - трябва писателят на софтуера да отговори. Иначе и аз мога да ти преведа текста, сигурно и ти самият можеш, но ако текстът, който виждаме, е грешен - сме за зелен хайвер всички. То там може да пише и "28 - пържен ориз със зеленчуци и кит. гъби".

Коментар

колата има само 1 възглавница на шофьорското място няма други гледал съм под седалките за кантари и такива работи няма също,най интересното е че като дам изтрий грешките и 12,05 и една 28 се изтриват.Откачам буксата закачам пак да видя дали са там и се оказва че нищо не съм изтрил.А софтуера е от Склад66 заедно с кабелите ми

Коментар

Я си свали новата версия и тогава сподели снимки от резултата: http://www.multiecuscan.net/
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега не знам дали си си разрешил проблема , аз имам същия и се оказа че съм имала пасажерски еърбег но е махнат след удар.Ето прачети тази тема и ще се информираш.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107862
                      Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
                      Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion

Коментар

Не още не съм решил проблема, и честно казано се отказах.Но най вероятно е,че и моята е блъскана и да са сменили таблото още в Италия.

Коментар

Ами ако имаш желание лестно ще разбереш ,просто хвани свали пластмасата на пасажерският колан на самия колан има пиропатрон значи си имал , аз така останавоевих , че съм имала и пасажерски.Не търси никакви кантари и букси под пасажерската седалка защото няма , и не имало никога , на мареа , браво , брава нямат такива кантари.Аз съм в процес на въстановяване на цялата AIRBAG система.Ако имаш въпроси ми пиши на лично и ще ти кажа какво ще ти е нужно за да го оправиш.
                          Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
                          Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion

Коментар

Няма такава връзка - пиропатрон на колана=възглавница пред седалката.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

За сега съм в прфоцес на проодажба на колата,но ако скоро нокой не прояви интерес може да се заема с оправянето и.

Коментар

Working...
                              X