здравеите колеги, моляви се да ми помогните в един много странен проблем свързан с мигачите.Преден ляв и заден десен отказаха да светят.Странното е ,че неми дава грешка за изгоряла крушка,цъка си нормално.Когато извадя кришката и веднага ми изписва че има изгоряла крушка и почва да цъка доста по бързо.Ходих на елкон и човека се хвана за главата каза че такова нешто не е виждал.Моляви се ако някои е имал такъв проблем да споделиБЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило: Преден ляв и заден десен мигач не светят
Collapse
X
-
Re: Преден ляв и заден десен мигач не светят
icakaico написа:и човека се хвана за главата каза че такова нешто не е виждал.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
icakaico написа:Какво означава с каквито трябва при положение, че и двете са здравиСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Аз, ама въобще не усетих, че колата беше написана само в заглавието. Добавих го.Лампите трябва да са модел PY21W - жълта лампа с несиметрични пъпки. При някои автомобили слагат бели лампи P21W - това е бяла лампа със симетрични пъпки, а пластмасата около нея е жълта. Тези, които не светят на местата си, пробвани ли са на акумулатора дали изобщо работят, защото понякога така се къса жичката, че едва се вижда? Възможно е също при чек-контрола нещо да не е наред, защото от там тръгват нещата. Но при всички случаи - попаднал си на майстори, които са минали покрай майсторството.
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:Там не може да премерите 12 волта и това шашка повечето майстори Доста често прави проблем един транзистор и резистор в BSI кутията зад бушоните под волана Това става от лош контакт при буксите и липса на маса Така са вързани диагонал
Коментар
-
кола
Добре си минал попаднал си на майстор сигурно иначе който него е правил с ФИАТ Почва да мери да лепи а там е и CODE на колата и става една От една крушка колежка от форума даде сума пари хем правен в Александър аутоТова е кола след 2000г и CAN шинаОбикновено слагат от аварийните една жичка и имаш мигачи ама за 5-6 секунди
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар