Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Preheat fault - Fiat Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Preheat fault - Fiat Stilo

Здравейте колеги,Сблъсках се с този проблем преди около месец. Светна ми таблото, закарах я на майстор. Смених 2 свещи и всичко беше наред. След около седмица, пак светна. Закарах я пак на майстор да види другите две свещи. Свещите са наред. Като включили комютъра показвал, че релето е изгоряло. Сменил го, но след това компютъра не го засича и свещите не подгряват.Взех си колата и сега я карам така.Някой да се сблъсквал с такъв проблем.

провери си предпазителите, които се намират над акумулатора.

Коментар

Проверени са, всичко си е наред.Забравих да уточня. Сега съм си със старото реле и пак си светка Preheat fault при всяко палене.Дайте някакъв съвет къде може да е проблема

Коментар

изгоряло реле подгрев 2 изгорели свещи 3 не съм сигуен дали не иска чистене тази грешка след като си сменил свещите
        STILO JTD

Коментар

todorw написа:
          изгоряло реле подгрев 2 изгорели свещи 3 не съм сигуен дали не иска чистене тази грешка след като си сменил свещите
          Грешката беше изчистена, след като бяха сменени 2-те свещи и за седмица и половина всичко си беше наред, докато пак не светна.

Коментар

При мене свещите работеха но даваха съвсем малка разлика в съпротивлението.Сложих нови на БОШ и вече една година нямам никакъв проблем.Виж и някой кабел да не би да не контактува добре в/у свеща.Съпротивлението измерено на буксата при релето трябва да е 1ом.Така беше при мене.Съпротивлението на свещите е 0,9ома.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
            X