Здравейте, колеги! Имам следния проблем. Преди време купих Крома 2,4 JTD с кодирана навигация. Обадих се в АИ за картата с кода и от там бяха любезни да ми обяснят цялата процедура струваща 220 лв., със сваляне и качване на целия навигационен панел. Доставката на картата е с нефиксиран срок и обикновено отнема около 30-40 дни. До тук добре, ама се оказва, че ако навигацията не е оригиналната, от Фиат не изпращат картата, но ти прибират парите. В интерес на истината, не ми се дават тези пари, за да разбера дали е навигацията е оригинална или не. Интересува ме, има ли вариант за разкодиране и ако има, кой би могъл да извърши услугата?Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навигация фиат крома
Collapse
X
-
Защо не пробваш ей тоя форум:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8Може и да не могат да ти помогнат, ама поне пробвай.Пишеш им кодовете и модела на радиото и доста бързо отговарят.За 5 мин. разкодираха радиото на едно служебно рено Обаче идея си нямам как са нещата при кромата, та може и само с код да не стане..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
А това "навигацията" за целия модул ли се отнася, заедно с радио и каквото там още има? Демек - не можеш да си ползваш радиото за слушане на музика? Защото ако целта ти е само да ползваш навигацията - мисля, че е безполезно скъпо, а предвид и обновяването на картите за България... В София съм ходил в Пулсатор за разкодиране ама разкодираха някакъв фабричен касетофон на Пежо на 10 години модел.
Коментар
-
Благодаря колега, Петков.@Оги, Нямам кой знае какъв зор за навигацията, радиото си работи, но от тая пуштина се управлява компютъра с разните му опции като разход, часовник, смяна на език и т.н. От време на време вземе та изпише нещо на италиански и се налага да го преписвам и да ровя из Гугъла, за да разбера какво означава. Причинява дискомфорт някак си. А и на монитора изписва само, че иска мастер код, нищо друго. Гадая на коя радиостанция съм.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
M5kov написа:Защо не пробваш ей тоя форум:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8Може и да не могат да ти помогнат, ама поне пробвай.Пишеш им кодовете и модела на радиото и доста бързо отговарят.За 5 мин. разкодираха радиото на едно служебно рено Обаче идея си нямам как са нещата при кромата, та може и само с код да не стане...207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:M5kov написа:Защо не пробваш ей тоя форум:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8Може и да не могат да ти помогнат, ама поне пробвай.Пишеш им кодовете и модела на радиото и доста бързо отговарят.За 5 мин. разкодираха радиото на едно служебно рено Обаче идея си нямам как са нещата при кромата, та може и само с код да не стане...Fat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
-
pplk написа:Благодаря, колега, но за съжаление не стават. Бъди жив и здрав!Fat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар