Колеги,появи ми се проблем с радиото - фабричното. Изведнъж започна да пресича, шуми. Мислих че нещо смущава временно но вече втори ден е така. Какво ще ме посъветвате да направя. Опитах се да сменя антената, но се оказа че превърта и не мога да я отвъртя. Дали може да е от нея или от радиото.Дайте ми някой майстор който може до погледне качествено радиото.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с фабрично радио Фиат Стило - пресича и шуми
Collapse
X
-
ogi28b написа:Формулирай си заглавието ясно и точно, моля! Трябва да става ясно за какво се говори в темата само с прочитането му, така че ако някой търси темата с търсачката - да знае има ли смисъл да отваря тази тема или не.
Коментар
-
fotop написа:ogi28b написа:Формулирай си заглавието ясно и точно, моля! Трябва да става ясно за какво се говори в темата само с прочитането му, така че ако някой търси темата с търсачката - да знае има ли смисъл да отваря тази тема или не.
Коментар
-
ogi28b написа:fotop написа:ogi28b написа:Формулирай си заглавието ясно и точно, моля! Трябва да става ясно за какво се говори в темата само с прочитането му, така че ако някой търси темата с търсачката - да знае има ли смисъл да отваря тази тема или не.
Коментар
-
fotop написа:Благодаря Не нищо не е пипано. Вчера както си карах и си слушах радио, спрях зад един автобус и изведнъж започна да насича и шуми. Помислих си, че автобуса смущава нещо. Но след като го задминах проблема продължи. Днес също е така.Аз си мисля да изкарам радиото, но как да проверя дали е от него или някъде по веригата до антената е нарушена.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:fotop написа:Благодаря Не нищо не е пипано. Вчера както си карах и си слушах радио, спрях зад един автобус и изведнъж започна да насича и шуми. Помислих си, че автобуса смущава нещо. Но след като го задминах проблема продължи. Днес също е така.Аз си мисля да изкарам радиото, но как да проверя дали е от него или някъде по веригата до антената е нарушена.
Коментар
-
FGRC написа:На мен ми взеха 30 лв.Около 18лв е чипа и останалото за работа.Задължително иди с колата иначе нищо не става.Пробвай го после на място дали лови добре станцийте.Момчето е разбрано и си разбира от работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар