Вчера карах 20тина километра и спрях колата поседя малко слет това като запали работеше на 2 цилиндъра, закарах я в нас и след 3-4 часа като я запалих работеше нормално, днес я карах 40км някаде и спрях за около 1 час след това като запалих пак на 2 цилиндъра покарах 6-7км и спрях за малко слет това като запалих си работеше нормално и вървеше както си трябва иначе преди това на 2 цилиндъра едва включвах 3та. днес и вчера валя доста и беше доста вляжно тук. аз мисля чее бобина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали е бобина?
Collapse
X
-
аз мисля да заложа на Бравото от подписа а по темата ти с колко бубини си 1,2 или 4 ако са две най вероятно се е овлажнил някой куплунг и от там не работи едната бубина ако е една провери дали не са кабели или бубината издава багажа ако са 4 то търси проблема в захранването на бубинитеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
misho_ написа:бравото от подписа е колата 1.6 16в с пластмасов колектр с една бобина е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Сега за кфо са излагаш и пишеш наизуст без да.четеш ебаго 10мнения не са толко много да прочетеш. колата тази вечер ми направи същатата глупост обаче сега смених бобините сложих старата моята и колата пак запали на два цилндра и след около минута се оправи. извинявам сеза неграмотното писане и грубия тон но пиша от телефона и съм изнервен. И все пак вече мисля че проблема се кава 49f и помеждудругуту докат работи на 2 цилиндра нито гърми по испускателана система нито мерише на неизгорял бензин около колатъ
Коментар
-
kiriluz1 написа:вземи един мултицет и премери верига(кабел и бобина) 1-4 цилиндър и 2-3 т.е както са кабелите на бобината мериш 1-4 и 2-3 трябва да са с приблизително еднакво съпротивление. Също така виж дали 49F има хубава маса.А диагностиката какво казва?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар