Здравейте колеги, До днес не ми беше изниквал този проблем с колата, но за съжаление преди около 30 минути се наложи да пусна аварийните светлини и всичко се обърка. Когато натиснах копчето за аварийните, първоначално си сработиха както си трябва, но след около 3-4 мигания просто си спряха и каквото и да правя не мога да ги пусна. Както и да е, помислих, че бушонът за мигачите е изгорял, но за моя изненада като отворих една от вратите аварийните се включиха нормално, но пак изгаснаха след горе-долу същото време. Натиснах копчето на аварийните отново и сработиха само за 1 мигане и отново изгаснаха. Тръгнах да се прибирам и поне мигачите си работеха нормално, докато в един момент и те напълно отказаха. Сега колкото и да щракам лоста за ляв и десен мигач, копчето за аварийните - нищо. Само от време на време като отворя някоя от вратите на контакт се включват, придружени с по- слаба от нормалното звукова индикация и умират след няколко мигания. Всичко друго за сега си работи, но си нямам представа какъв може да е този проблем и ако някой има идея и може да даде съвет ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
/Помощ/Мигачите работят когато си поискат- Fiat Brava
Collapse
X
-
кола
Виж и самите мигачи най вече задните със стоповете там обикновено клеясва /ръждясваБутни и релето има една товарна пластина тя понякога нагаря ето къде седиhttp://prodavalnik.com/shalter-za-sv...538607също може и буксата при лоста
Коментар
-
Преди малко бях хванал инструментите към колата, но преди това реших да я запаля и да и пробвам мигачите отново и в момента всичко си работи без забележка - и мигачите и аварийните.. Свалих кората под волана и намерих синьото реле, погледнах го, колкото можах, да не се е разкачило нещо, но не посмях да го сваля, защото не разбрах точно как става и реших да го оставя за сега щом всичко работи. Дано само да не реши нещо пак да се прецака някъде по пътя. Свалих задните светлинни конзоли, за да проверя за ръжда и други наслоявания, които да пречат на контакта, но всичко си е като ново там.
Коментар
-
S_BANKOV написа:S_BANKOV написа:Абе виж си релето и си вземи ново струва 10-на лв.
Коментар
-
кола
Има едно зъбче то се натиска на вътре и релето излизаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88028
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар