VoDo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой модел оригинално радио има AUX ?
Collapse
X
-
-
ogi28b написа:VoDo написа:Здравейте, купих кабела за грундинг и един към стерео, обаче слагам буксата на мястото за CD Changer и нищо не се случва... радиото е 182 H.И още един проблем тънкото кабелче което е на буксата се откъсна в кое гнездо трябва да е?Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
Самата тема започва с твоя касетофон. Прочети водещите няколко мнения. Колегата vgeorgiev го е направил по начина със запояване на кабелите заради това - защото не става просто със слагане на буксата.vgeorgiev написа:Какво ли не пробвах.iuly_vn написа:Колеги, аз успях да вградя изход на AD182H и AD185H и да им отворя порта за CD входа. С описните начини с резистор или кабел от снимките на колегата Tornado, не става при тия модели касетофони. Става само при AD182H2, но не и при AD182H и AD185H!
Коментар
-
Здравей,Не ми стана много ясно какво си напправил. Свързал си източника на сигнал към CD входовете на TDA7340 и като пуснеш сигнал, аудиопроцесора сприра всички други източници и свири CD ?slonikon написа:аз направих следното: отворих радиото и видях какъв е чипа. той е същия, като на другите, но не е изведен входа за цд-чейнджър. намерих разпиновката в нет-а и запоих кабелите към крачетата на чипа през едни кондензатори (или съпротивления бяха), които са си там. самият чип е така програмиран, че императивно пуска сигнала подаден на това краче и реже текущия източник (радио или касетофон). доволен съм, че го направих така, щото наскоро се наложи да ампутирам касетофона, а и не ми трака механиката, като слушам тихо. снимах го тогава с една моторола и нищо не стана от снимките, съжалявам. направи ми впечатление също, че при МР-тройката, с която по принцип го захранвам високите са повече, отколкото ми е приятно да слушам и трябва да си играя с настройките на касетофона. като му пускам сигнал от таблета свири прекрасно.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Дай аудио-плеър с дизайна на оригиналния и сменям първи. Това не са фолц-вагини, че да сложиш друг кастофон и да не си личи. И гардероб да вградиш - пак не си личи. Аз искам да ми е комфортно, като си седя в колата и едно от нещата за това е оригиналния дизайн на таблото, конзолата, касетофона...
Коментар
-
vgeorgiev написа:Здравей,Не ми стана много ясно какво си напправил. Свързал си източника на сигнал към CD входовете на TDA7340 и като пуснеш сигнал, аудиопроцесора сприра всички други източници и свири CD ?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ogi28b написа:Дай аудио-плеър с дизайна на оригиналния и сменям първи. Това не са фолц-вагини, че да сложиш друг кастофон и да не си личи. И гардероб да вградиш - пак не си личи. Аз искам да ми е комфортно, като си седя в колата и едно от нещата за това е оригиналния дизайн на таблото, конзолата, касетофона...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар