Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой модел оригинално радио има AUX ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VoDo написа:
    Здравейте, купих кабела за грундинг и един към стерео, обаче слагам буксата на мястото за CD Changer и нищо не се случва... радиото е 182 H.И още един проблем тънкото кабелче което е на буксата се откъсна в кое гнездо трябва да е?
    Погледна ли по-назад в другата тема, в която ти писах, че с този модел не става просто така с буксата? В същата тема има и подробно описание кой кабел къде се свързва. Задаваш въпроси, на които има отговор. Несериозно е! Хората затова ли си губят времето да пишат и да споделят информация? За да не я четете?

Коментар

ogi28b написа:
      VoDo написа:
      Здравейте, купих кабела за грундинг и един към стерео, обаче слагам буксата на мястото за CD Changer и нищо не се случва... радиото е 182 H.И още един проблем тънкото кабелче което е на буксата се откъсна в кое гнездо трябва да е?
      Погледна ли по-назад в другата тема, в която ти писах, че с този модел не става просто така с буксата? В същата тема има и подробно описание кой кабел къде се свързва. Задаваш въпроси, на които има отговор. Несериозно е! Хората затова ли си губят времето да пишат и да споделят информация? За да не я четете?
      Четохя темата, но явно пак ще чета... защото нищо не разбрах... както и да е ако може само да ми кажете къде седи малкото кабелче..
      Fiat Bravo 99' 1.6 GT
      Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
      Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Самата тема започва с твоя касетофон. Прочети водещите няколко мнения. Колегата vgeorgiev го е направил по начина със запояване на кабелите заради това - защото не става просто със слагане на буксата.
        vgeorgiev написа:
        Какво ли не пробвах.
        Колкото до буксата - не става съвсем ясно с кой кабел имаш проблем. Може би е този със съпротивлението? Виж ТОВА МНЕНИЕ. Кабелът е на пинове 13 и 15 от номерацията на касетофона. Виж и ТУК.=======================Виж също ТОВА, и особено ТОВА и ТОВА.
        iuly_vn написа:
        Колеги, аз успях да вградя изход на AD182H и AD185H и да им отворя порта за CD входа. С описните начини с резистор или кабел от снимките на колегата Tornado, не става при тия модели касетофони. Става само при AD182H2, но не и при AD182H и AD185H!
        Ако всичко това ти се струва трудно - потърси си 182H2.

Коментар

Колеги на AD182M дали може да се изкара AUX ?

Коментар

Здравей,Не ми стана много ясно какво си напправил. Свързал си източника на сигнал към CD входовете на TDA7340 и като пуснеш сигнал, аудиопроцесора сприра всички други източници и свири CD ?
            slonikon написа:
            аз направих следното: отворих радиото и видях какъв е чипа. той е същия, като на другите, но не е изведен входа за цд-чейнджър. намерих разпиновката в нет-а и запоих кабелите към крачетата на чипа през едни кондензатори (или съпротивления бяха), които са си там. самият чип е така програмиран, че императивно пуска сигнала подаден на това краче и реже текущия източник (радио или касетофон). доволен съм, че го направих така, щото наскоро се наложи да ампутирам касетофона, а и не ми трака механиката, като слушам тихо. снимах го тогава с една моторола и нищо не стана от снимките, съжалявам. направи ми впечатление също, че при МР-тройката, с която по принцип го захранвам високите са повече, отколкото ми е приятно да слушам и трябва да си играя с настройките на касетофона. като му пускам сигнал от таблета свири прекрасно.
            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Пичове с цялата разправия, която си я създавате, не е ли по-лесно да смените направо радиокасетофонa с нов аудио плеър? Разбирам заводския източник да е добър, но си е под всякакви критики.

Коментар

Дай аудио-плеър с дизайна на оригиналния и сменям първи. Това не са фолц-вагини, че да сложиш друг кастофон и да не си личи. И гардероб да вградиш - пак не си личи. Аз искам да ми е комфортно, като си седя в колата и едно от нещата за това е оригиналния дизайн на таблото, конзолата, касетофона...

Коментар

vgeorgiev написа:
                  Здравей,Не ми стана много ясно какво си напправил. Свързал си източника на сигнал към CD входовете на TDA7340 и като пуснеш сигнал, аудиопроцесора сприра всички други източници и свири CD ?
                  съжалявам, чак сега го видях.значи, процесорът не го помня какъв беше, но точно това направих. само че, не директно на крачетата, а през един кондензатор, който е преди тях. то експериментално се установява през къде звукът е най-добър. единственият бъг е, че радиото продължава да си работи и като тръгне да търси станция, звукът изчезва за няколко секунди. навремето слагах нещо на средни/дълги вълни (тях не ги изпуска), ама напоследък няма никой там.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

ogi28b написа:
                    Дай аудио-плеър с дизайна на оригиналния и сменям първи. Това не са фолц-вагини, че да сложиш друг кастофон и да не си личи. И гардероб да вградиш - пак не си личи. Аз искам да ми е комфортно, като си седя в колата и едно от нещата за това е оригиналния дизайн на таблото, конзолата, касетофона...
                    Така е колега, съгласен съм с теб за визията, но пък погледни от гледна точка на сигурността, кое ще гледаш пътя или телефона. Трябва кабел(които все ще виси някъде), някои свързват телефони, което от гледна точка на това, че като сляза от колата нямам да имам възможност да приказвам поради изтощена батерия...Има красиви адапторни рамки и не мисля, че е грозно с нов плеър. Но зависи, то си е до човек, както си му хареса.

Коментар

Working...
                    X