Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой модел оригинално радио има AUX ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето това ти трябва, и в допълнение - може да си вземеш готов кабел "3.5 мм стерео (мъжки) / 2 * RCA (мъжки)" на цена 2-3 лева в Бриколажа, свързваш ги едно за друго и ръгаш - от едната страна кабела в касетофона, от другата страна кабела в плеъра и имаш.. цифрова ефирна телевизия! Ако ти се вижда скъпо 8 лева за тази букса и 3 лева за кабел - може да си поиграеш и с части за 3 лева да си направиш същото. Е, буксата няма да е същата, а ще е с кабелни обувчици, но какво значение има - слагаш веднъж и забравяш за нея. Препоръчвам ти кабел с дължина поне 1.8 метра - от тях - 0.6-0.7 метра остават в таблото зад касетофона и до мястото, от което решиш кабелът да се показва. Останалите 1.1-1.2 метра са дотатъчни да сложиш плеъра на произволно място около шофьора, а ако ползваш телефон за плеър - да си го държиш пред устата и да говориш, и да слушаш звука през радиото на колата. Така съм направил аз. Кабелът минава през таблото и излиза в купето под жабката, в краката на пътника. Поразгледай и важните теми в раздела, има тема с описание съвсем точно какво се прави на модел H2. Линкове към сайта няма да давам, че не си е платил за рекламата, но можеш да го намериш като напишеш името му в Гугъл.+

Коментар

Поразрових из ибей - Това май би свършило работа директно ?И съответно ако върши работа как стои въпроса с управлението

Коментар

Правилно си разбрал - ръчваш кабела отзад на H2. Това може би няма да върш работа директно, защото липсва резистора между два от пиновете, който лъже за наличието на чейнджър. В тоясайт Т-Петров това е посочено като букса за Грундиг, с резисотра. А в и-бей е дадена за блаупункт. Сигурно блаупунктите не ги вълнува какво съпротивление има между пиновете за чейнджъра, а Грундига го вълнува. Не знам, не съм пробвал дали без резистор ще работи. Не знам за кое управление говориш, но аз говоря само за монтаж на 3.5 мм стерео-жак, който можеш да свържеш към всевъзможни плеъри - отделен MP-3 плеър, смартфон, навигационен софтуер... Всичко което има аналогов стерео изход. Препоръчвам ти да посетиш среща на форума в неделя за да видиш на живо за какво говоря.

Коментар

Благодаря, колега. Ще чакам значи само да го има в наличност кабела в този сайт, защото в момента го няма и ще действам.Ще следя темата за срещите за идната неделя и по всяка вероятност ще дойда, ако не пътувам някъде, че се случва често уикендите.

Коментар

Ако говориш за управлението с бутоните от волана - няма да стане Само можеш да увеличаваш/намаляваш и да сменяш радио/мп3.Дефакто няма как да сменяш песните от там.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

/ / Ми ти ако идваш в неделя - направо донеси един кабел 3.5 мм с два чинча от другата страна и 3 мънички кабелни обувчици (2-3 мм) и ще ти покажа как го правя докато пия кафе, вместо да чакаш някакъв сайт...

Коментар

Снощи взех радиото. Работи супер, но кабелите в колата са мазало, предишният собственик е правил някви схеми. 6 колони са вързани на 2 канала. Като изключа радиото остава да свети, показва си часовника, ама не гасне осветлението. Смених му отзад плюсовете и сега работи само когато работи колата. Но не пази настройката за часовника. Иначе останалите настроики ги пази. Тя и буксата не е фиатската, няква друга е явно правена за радиото, което беше досега. Ще търся и нови букси сега. В тоя ред на мисли някой ако има да свирка Иначе съм в София тоя уикенд, ще се разходя в неделя да се запознаем и да ми се посмеете

Коментар

Две нощи бях на работа но кабела в тПетров не го открих може ли линк към него, и до колкото разбрах ще стане и на 182h?
                  Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                  Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                  Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Абе май не ставашее на H1, ама не помня защо. Май няма вход за чейнджър. Ти с такова ли си, има ли вход?Значи на т-петров на сайта пишеш "grundig" в търсачката и от резултатите отиваш на втора страница, най-долу. Те са 3 страници с резултати. Повечето са дистанционни за ТВ. Ама линк няма да давам, че не си е платил за реклама А може и да напишеш ,,aux" в търсачката му, резултатът е на втора страница, петият или шестият беше.

Коментар

Моя е с CD Changer и за това и аз се бутам при шамарите :D :D Мерси Оги ако се видим по квартала (гео милев/слатина) имаш 1 бира от мен!
                      Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                      Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Аз да попитам на AD 182 m може ли да се изкара 3.5 мм жак?

Коментар

Bane написа:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654 - запоява се кабела и ти трябва още само една касета без лента.
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

аз направих следното: отворих радиото и видях какъв е чипа. той е същия, като на другите, но не е изведен входа за цд-чейнджър. намерих разпиновката в нет-а и запоих кабелите към крачетата на чипа през едни кондензатори (или съпротивления бяха), които са си там. самият чип е така програмиран, че императивно пуска сигнала подаден на това краче и реже текущия източник (радио или касетофон). доволен съм, че го направих така, щото наскоро се наложи да ампутирам касетофона, а и не ми трака механиката, като слушам тихо. снимах го тогава с една моторола и нищо не стана от снимките, съжалявам. направи ми впечатление също, че при МР-тройката, с която по принцип го захранвам високите са повече, отколкото ми е приятно да слушам и трябва да си играя с настройките на касетофона. като му пускам сигнал от таблета свири прекрасно.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Здравейте, купих кабела за грундинг и един към стерео, обаче слагам буксата на мястото за CD Changer и нищо не се случва... радиото е 182 H.И още един проблем тънкото кабелче което е на буксата се откъсна в кое гнездо трябва да е?
                              Прикачени файлове
                              Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                              Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

simeon3000 написа:
                                Bane написа:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654 - запоява се кабела и ти трябва още само една касета без лента.
                                Колега, на мен това за касетката ми е развалено смисъл като няма касетка пада долу и стои на функция касетка, та за да си слушам радиото съм сложил наполовина отвън една касетка за да работи функцията радио.Така може ли да не слагам празна касетка?

Коментар

Working...
                                X